Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Python molurus bivittatus

Nemohu jinak, a musim reagovat. Ne kvuli sobe a moji poznamce vyse, ktera Paru nevim proc rozesmala (???), ale predevsim kvuli stanici. (BTW: ujistuji, ze nasi hadi rozhodne podrazeni nejsou, a spatne se taky nemaji ani oni, ani jejich mladata, ktera tam byla zrovna u techto konkretnich PMB nekolikrat odchovana).
To Sharkie: Na jednu stranu rikas, ze stanici nesoudis, na stranu druhou predhazujes, ze hadum se snad podestylka ani nemeni.
Bohuzel, v takto velkem zarizeni se neda vzdy vse zvladnout tak, aby bylo vse dokonale (vule by byla, ale den neni natahovaci). Navic, sklenik za dobu sve nekolika desitek let trvajici existence lecos zazil a na lepsi prostory momentalne nejsou penize, ackoli projekt je jiz nekolik let v rozpracovani. Co vic, stanice prosla obdobim, kdy nemela daleko od zruseni cele teraristicke sekce, ktera si co do kvality, mnozstvi unikatnich chovancu i odhchovu nezada s leckterou zoo.
Co se tyka zamestnancu - ano, meli by urcite odklizet trus jak jen to pujde, nicmene kdyz se stavi ohrada pro kozy, voliera pro papousky nebo se stehuje nabytek do kancelari, podobne veci jako nejaky ten vykal polozahrabany v substratu se proste uz nezvladne poresit. To, ze pusobi "nelibe" - s tim sice souhlasim, ale posuzovat podle tohoto faktoru (navic z jedine navstevy)kvalitu chovu je velice, velice kratkozrake. Myslim, ze mnohem vic za stanici hovori odchovy, pochazejici prave ze spodniho skleniku (nejnoveji treba odchov kajmanek dravych). A kdz uz jsme u tech zamestnancu - neni jich tam vzdy dostatek, a nektere "mene dulezite veci" musi jit obcas stranou. Jeste stale se snazime doplnit osetrovatelsky tym o dalsi osobu - zatim stale neuspesne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny