Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem hladovka a musky u P. regius

Čau poradňa.Mam regiuska asi 8 mesiacov.potrebujem poradiť ohľadom tej hladovky,že asi ako dlho to trvá u 2 ročného,110 cm samčeka a na čo mam dávať pozor okrem jeho váhy.či je to vlastne naozaj hladovka alebo nejaký zlý zdravotný stav?je čuli a hyperaktívny trocha nemotorný pri šplhaní ale to je o nich známe.a týmto mám ďalšiu zver Ďzungárske škrečky.hmmmm A ozaj ešte mam malý problém.v terárku som pred mesiacom objavil 1mm malé sivé stvorenie.Podobajú sa na vošky.Vysterilizoval som terárko vymenil podstielku a žial nepomohlo to.dozvedel som sa že sa to tvorí vo vlhkom prostredí.podotýkam že vedľa mám aj kvety.ako sa to zbavím.ma niekto podobnú skúsenosť?
Změna předmětu, původně: musky. (krokodýl)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Znovu tohle vytáhnu ...... a jde mě hlavně o nežravost té mojí mrchy. V říjnu jsem zmenšil vlhkost -…
FildaV 01.05.2009 11:51
FildaV
Vydrž a zkoušej předkládat různé druhy potravy džungar,křeček,myš,potkan... Můj samec od konce listo…
Marko999 01.05.2009 16:45
Marko999
díky .... podporu jsem potřeboval ...... dnes si dala pískomila :-) poslední
FildaV 09.05.2009 09:18
FildaV

Znovu tohle vytáhnu ...... a jde mě hlavně o nežravost té mojí mrchy. V říjnu jsem zmenšil vlhkost - přestala žrát. 1. ůnora jsem zvyšil vlhkost (70-80% podle vlhkoměru) a dala si jednoho velkého potkana. Od té doby nic nechce žrát. (stejné podmínky jako před rokem kdy normálně baštila (vlhkost 70-80%, teplota 28 (pod žárovkou tak 32), žádná změna v terárku). Tak nevím co s tou potvorou :-/. Mám to začít nějak řešit nebo mám ještě počkat? (je stará 2 roky)

Vydrž a zkoušej předkládat různé druhy potravy džungar,křeček,myš,potkan...
Můj samec od konce listopadu nevzal nic a před tím to bylo stejné(pauza v krmení konec listopadu až 1.5.).Pak bral skoro každý týden většího potkana.Pokud nechřadne(neubývá rapidně na váze),tak zkoušej dál.Uvidíš podaří se ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru