Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Od 15.12.2008 platí Vyhláška o stanovení druhů zvířat vyžadujících zvláštní péči aneb čipování

Nezlob se, ale já se nepřidám. Naopak: jsem pro mimořádné zpřísnění chovu jedovatých živočichů. V minulosti, když jsem zde poukazoval na diskriminaci psů, byl jsi to Ty (pokud se mýlím, tak se hluboce omlouvám), kdo měl na psy stejný, negativní názor, podložený nesmysly, které na veřejnost vysílají média o neexistujících "bojových" psech. V minulosti jsem se aktivně zúčastnil petice, když se jednalo o želvy a byl jsem jedním z těch, kdo dodal nejvíce podpisů. Podotýkám, že želvy nechovám! Přesto jsem s ostatními chovateli soucítil a přidal se.
Dnes už bych do žádné podobné akce nešel. Člověk se "bije" za ostatní, věnuje tomuto úsilí veškerý svůj volný čas, kolikrát se nechá i urážet a potom, když prosí ostatní chovatele, aby ho podpořili, když se rádoby znalec psů, p. Tejc rozhodne, že zlikviduje nějaká vybraná plemena, jen proto, aby se zviditelnil, pošlete mě všichni do háje.
Děkuji, poučil jsem se a již nikdy do žádné akce nepůjdu. Lituji.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny