Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Od 15.12.2008 platí Vyhláška o stanovení druhů zvířat vyžadujících zvláštní péči aneb čipování

Já bych k tomu řekl jen jedno, Dávný hoste: při akci želva jsem rovněž zajišťoval podpisy, ale to není podstatné. Setkal jsem se se situací, a věřím, že vy taky, kdy mi mnoho lidí řeklo, že je to nezajímá, nebo dokonce, že je to správné. Nejvíc mě zamrzela reakce jedné stálé zákaznice (akce probíhala na prodejně) s fretkami, kdy řekla, že fretky stejně nezakážou, tudíž ji to nedere. Sice mě tímhle dost nakrkla, ale můžu vás ujistit, že kdyby teď úředníci přišli s vyhláškou, že každá fretka bude mít v pr.eli vrtulku a deodorant, podepsal bych se jí proti tomu blábolu bez váhání. A o to podle mě jde, o princip, o to, že je něco špatně a shnilého ve státě českém. Jeďáky taky nechovám, ale tenhle protest podpořím co to půjde. Čip nijak nezpřísňuje jejich chov, je absolutní zbytečností a do nebe volající hloupostí...asi jako vrtulka ve fretčí pr.eli.
Vaše reakce mi bohužel přijde jako natruc, vy jste mě nepomohli, já vám na just taky nepomůžu. ale to asi nemá smyslu rozebírat. A propos, za psy jsem se podepsal též;-) (sakra, teď už vypadám jako chronický podepisovač:-))

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny