Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Divná barva

Ahoj..
Už to tady bylo mockrát, ale každej cham je kousek jinej a tak se i já zeptám.. Tezlobte se proto na mě, mám o něj jenom strach..
Terárko mám o vnitřních rozměrech š80*h50*v100. Teplota dole cca 24 nahoře cca26-28 a na slunícím místě cca 40 +- 2 spíš +
žárovka výhřevná 75W zářivka, protože do tak velkýho terárka mam přívod jen na jednu, Repti Glo 10
vlhkost 35-55% (přikládám foto)

Dostává vit. vápník i minerály krmim cca 8cvrčků/den

Problám je: Chamík má převážně hnědou barvu mám ho přez měsíc a je zelenej jen když spí. Téměř se nepohybuje lozí (běhá) jen za jídlem, ale to je zase fofr. jinak se stále sluní. myslím si, že mu je ale vedro protože otvírá tlamičku a nechává ji otevřenou, ale to dělá (občas) i mimo slunící větev. Koukal jsem mu tam a zdála se mi čistá (bez parazitů.. takže se asi chladí) jenže když sem mu teplotu na "slunci" zvedl o 10 na těch 40 tak trochu (občas i trochu víc) nazelenal.
A teď poslední problém. Začal se chovat divně.. Z ničeho nic změní baru (viz foto), nafoukne, se stojí a čumí. Nikdo u něj neni a podle mě bezdůvodně. Vzteká se? A proč? Nebo mu jen hrabe?

[http://img72.imageshack.us/img72/6078/teraih6.th.jp g]
Co vylepšit??

[http://img530.imageshack.us/img530/3810/tlamaxr3.th .jpg]
Chladí se?

[http://img514.imageshack.us/img514/1346/vztekpq7.th .jpg]
Vzteká se?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jo a ještě něco.. Všichni (dost z vás) pišou jak jim chamík celej den někde lozí a že pod žárovkou j… poslední
-PeteR- 07.01.2009 14:45
-PeteR-

Jo a ještě něco.. Všichni (dost z vás) pišou jak jim chamík celej den někde lozí a že pod žárovkou je jen po ránu. Ten muj je tam táměř celej den. Furt tam tak nějak polehává a na špacír jde tak jednou za dvě hoďky, možná i za delší dobu a to tak na 5 - 10 min. Pak zase pod světlo. Občas ho donutim někam jít, když mu dávám cvrka. To pak i běží.. ale jinak jen tak (asi) leží...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru