Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak ho převézt??

Dobrý den, mám v plánu si tuto sobotu koupit na teraburze v ostravě chamíka, ale pořád řeším jak ho převézt?=( musím totiž jet vlakem a nevim jak to udělat aby z toho měl co nejmenší šok a taky aby mu byla co nejmenší zima.. mam takovy plastový přenosny box jenže nevim jak ho uchranit před tou zimou.. prosím o radu:-)

Předmět Autor Datum
Ahoj, chama sice nevlastním, ale hady a jiné živočichy převážím prostě tak, že je strčím pod bundu.…
pandinus 18.12.2008 16:40
pandinus
Bezne sa na to pouziva autochladnicka, ta izoluje od chladu. Ja do nej este davam flasu s teplou vod…
Bic0 18.12.2008 16:51
Bic0
a jak zajistíš přísum vzduchu :?: já co znám autochladničky tak maji těsné výko ...v případě pootevř…
ugy 18.12.2008 17:57
ugy
v plastove krabicce dat pod svetr, pod bundou to moc nepomuze, pod tim svetrem je prece teplej, je t…
bajunecka 18.12.2008 18:05
bajunecka
ahoj ja teda chamiki nechovam ale mam doma reginu.ja bejt tebou tak bych to udelal nasledovne.dojel… poslední
exel 18.12.2008 19:19
exel

a jak zajistíš přísum vzduchu :?: já co znám autochladničky tak maji těsné výko ...v případě pootevření by ale zas byla k ničemu jelikož by nedržela teplo...já bych sehnal auto tam máš jistotu že si zapneš topení chamíka jen přeneseš a pak si ho vezeš domů v teple:-p ale tak bych to udělal já jak to vyřešíš je jen na tobě;-)

v plastove krabicce dat pod svetr, pod bundou to moc nepomuze, pod tim svetrem je prece teplej, je to bliz u tela, takze svetr na zip, chamika do krabicky a co nejrychlej domu a zapnout samozrejme bundu:P jinak ja dyz jela pro agamku tak sem mela specialni krabici, byl v ni polystyren a flaska s vodou teplou, navrchu viko z platoveho boxu a zapasane opaskem:P a prezila to:) ale zase zalezi jak dluho pjds?

ahoj ja teda chamiki nechovam ale mam doma reginu.ja bejt tebou tak bych to udelal nasledovne.dojel bych na tu burzu koupil chamice dal ho do ty plsatovy krabicky a tu bych dal do ty autolednice nebo jak to tu nekdo uvadel ve vyssim clanku a pak bych to donesl do vlaku do te doby by mu mnel v te krabici stacit vzduch a ve vlaku bych mu to zase otevrel a pak az by jsi to nesl z vlaku domu tak zase obracene. tak bych to udelal ja :-)jinak to jeste promysli ale nejlepsi by bylo sehnat auto !!!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru