Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak ji donutit pít?

mám první den slečnu chameleona:-) a prodavač ve zverimexu mi řikal že zrovna je po vykladeni vajiček podle apetitu to takk vypada spořádala už 6 cvrčku::) ale pořad sem ji neviděl pit a to u ni sedim celej den uz sem skusil rady co tu jsou ale nic nezabralo!!!prosím poraďte:.(

Předmět Autor Datum
Neboj až bude chtít tak se napije.zkus ji nechat zítra celý den bez pozorování , aby se nabála , že…
Bobik22 20.12.2008 18:15
Bobik22
teda že by to bylo tím že vypadám jako nějakej dravec a bala se mě:-D ale když ji dávám cvrky tak mě…
ugy 20.12.2008 18:30
ugy
jestli sem ji jich nedal až moc 6 za jeden den Pro dospělou vykladenou samici to rozhodně moc není.…
krokodýl 21.12.2008 17:47
krokodýl
zkoušel sem to s tím rosením na tlamku a moc se ji to nelíbilo tak sem pořádně porosil všechny listy…
ugy 21.12.2008 21:58
ugy
Tak nevím co si mám o tom myslet: je to pěti měsíční chameleon udájně čerstvě vykladená samice T…
Arutha 22.12.2008 16:05
Arutha
oboje to že je pěti měsíční i to že je po vykladení mi řejkli ve zverimexu... poslední
ugy 28.12.2008 21:20
ugy
To ti závidím:.(Mám doma týden novou chameleonku a vůbec k nám nejde. Když k ní dám ruku, hned by mě…
Eiileen 22.12.2008 13:51
Eiileen

teda že by to bylo tím že vypadám jako nějakej dravec a bala se mě:-D ale když ji dávám cvrky tak mě ráda vidí a hned běží k ruce s cvrkem:-D:-D...jo ještě sem se chtěl zeptat jestli sem ji jich nedal až moc 6 za jeden den:?::!:....a jestli se má každej obalovat ve vytamínech nebo obalovat každýho druhýho?:-)

jestli sem ji jich nedal až moc 6 za jeden den

Pro dospělou vykladenou samici to rozhodně moc není. Kdybys měl možnost, tak jí dej 2-3 větší sarančata, možná vezme i hole.

Co se týká pití doporučuji jemně chvíli rosit na tlamu, většinou po pár vteřinách (někdy až po 10 i více) začne pít, jinak prostě pořádně poros listy rostlin v teráriu a ona se jistě napojí.

zkoušel sem to s tím rosením na tlamku a moc se ji to nelíbilo tak sem pořádně porosil všechny listy kolem a nechal to tak na druhý den sem chtěl rosit znovu a jak viděla opar vody tak se ke mě rozeběhla:-Da chlemtala jak divá :-D:-D pak sem ji skusil dát do plechové mističky vodu a hned se ke mě přihrnula a vypadalo to že pije ale pak sem si uvědomil že na dně té mističky se leskne světlo a ona ho možná chtěla trefit jazykem....:?:...nevim hlavní je že pije

je to pěti měsíční chameleon a spořádala 12 cvrčků za dva dny co ji mám všechny sem obaloval v kalciu a vytamínech kdybych ji tam dal 50 tak je sťápe tak doufám že se nepřežere anebo naopak že nebude hladovět...jinak diky za rady;-)

Tak nevím co si mám o tom myslet:

je to pěti měsíční chameleon

udájně čerstvě vykladená samice

To doufám, že není pravda:-/ považuju to za málo pravděpodobné (doufám). Těch 3 - 5 cvrků za den bude OK, sem tam hladovka jeden den...až bude dospělá, krmit méně často.

To ti závidím:.(Mám doma týden novou chameleonku a vůbec k nám nejde. Když k ní dám ruku, hned by mě hryzla:-(Ale ohledně těch vitaminů, taky bych potřebovala poradit. Dávám jí cca 5 cvrčků denně. A říkala jsem si, že bych je třeba 2krát týdně vyválela v Ca a třikrát týdně pokapala Reptilinem. A ty zbylé dva dny, jen tak holé. Mám strach, aby neměla vitaminů málo a na druhou stranu ani moc. Mohl by mi prosím někdo poradit? Děkuju

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru