Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno zakrslý králík

Zeleninu dáváme. né často ale pravidelně (asi 1-2x týdně půl mrkve nebo trochu kedlubny, ovoce taktéž - kousek jablka). jinak musí mít pořád seno v kleci! jinak má problémy s trávením. Tvrdej chleba můžeš dát taky. půlku krajíce k večeři - o to si brousí zoubky. Ale jinak běžně kupujem to krmení přímo pro králíky v těch plastovejch belíčkách (5 litrů se dá sehnat za 120 kč a vydrží to dlooouho).
Jinak králíci normálně nekýchají, ale můžou být alergičští na seno! Ale nejspíš má jen obyč. rýmu. Držte ho v teple. Taky v kleci má tu kostku > http://www.profizoo.cz/eshop/195/1560/kamen-mineral ni-pro-hlodavce Koupíš jí všude. Dokud jí tam neměl, okusoval nám omítku :-D.
:!:Králíčka nekoupat a ani nenamáčet:!:
A pani ve zverimexu neměla pravdu. Pokud bude králík zvyklí na suchou stravu a pak bude dostávat hodně zeleniny, tak teprve pak může mít potíže. To samí platí o létě! pokud je chovanej doma na seně a těch semínkách v belíčku, tak ho necpěte zelenou trávou ani žádnejma kytkama atd... Prostě velká změna suchý potravy na zelenou teprve škodí.
Ale jinak mu klidně jako zpestření stravy klidně občas mrkvičku nebo kousek jablíčka dejte... ;-)
Přeji hodně štěstí s uklízením bobků :-D !

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny