Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Proč byli zamknuty Knihy v el.podobě???

Upřímě řečeno mě toto srovnání kapku vyvedlo z míry, nicméně pochybuji, že v době, kdy si na veřejném místě (provozovně) nemůžete zdarma pustit ani radio, bude tolerováno půjčování knih zcela zdarma (nemyslím tím finálnímu uživateli). Postrádalo by to jaksi logiku. Organizace, která se takovým půjčováním zabývá, bude podle mého názoru nějakou tu kačku platit.

K tomuto

jako pro autora by mi bylo příjemnější aby byla má práce zúročena a byl o ní zájem třeba na netu, než skončit někde pro nezájem ve výprodeji! Jsem to asi blbě řekl, prostě by mi bylo příjemnější aby má třeba nekolikaletá práce byla někomu k užitku, byla přístupnější a dostupnější masám a nejen vyvoleným, nebo movitějším

Zřejmě máme opravdu různý náhled na věc, já bych to považoval za újmu zjistit, že má několikaletá práce volně poletuje po netu, aniž bych to zamýšlel a každý si z ní může kořistit podle libosti. Myslím, že nekvalitní práce nejsou předmětem kupčení a objektem příživníků, toho že skončí ve výprodeji bych se opravdu nebál a pokud ano, mají skvělou příležitost ti méně movití, aniž by museli přikrádat. On to každý prostě považuje za prkotinu do té doby dokud se ho to přímo netýká, jen si všiměte jak většině lidí vadí, když objeví svou fotografii třeba u komerčně zaměřených webů, nebo když si někdo vaše texty stáhne do svého webu bez odkazu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny