Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Proč byli zamknuty Knihy v el.podobě???

Pokud máte na mysli dobu kdy dnes znamenalo už zítra, nebo co to ti komunisté vlastně plácali, tak je to fakt. Za možnost jakkoliv vyniknout byli někteří lidé opravdu vděční. Já osobně dávám přednost současné praxi, protože vím, že pokud můj ksichtík bude pro média zajímavý, tak novinář který cvakne a napíše to dělá pro zisk, nevidím nejmenší důvod proč bych měl být na základě jakýchsi svých morálních pocitů z celého kolečka vynechán, osobně bych si připadal jako vůl. (to říkám o sobě)

To že o to někdo stojí, někomu to pomůže jim dělá radost
To snad ne.
Autoři vědeckých prací možná publikují bez přímého finančního efektu, ale pokud vím, publikace jsou bedlivě posuzovány při jejich profesním růstu. Takže konečný efekt je zřejmý. Plagiátorství a jiná podobná nanoprivatizace cizích odborných textů je považována za krádež a postihována.
Hele co takhle zpoplatnit teraporadnu! Vždyˇtady taky lidi veřejně pomáhají druhým a radí, a to je taky někdy výsledek jejich mnohaleté práce
Tito lidé pomáhají vědomě a zcela dobrovolně, zcela bez efektu to není, etablují se do slušných pozic v podvědomí chovatelské veřejnosti. Navíc to přináší osobní uspokojení.
Navíc, já nejsem z těch kdo za každou zveřejněnou informaci očekává odměnu, naopak někdy mám pocit, že vyslepičím i to co bych neměl. Uveřejňuji své názory na fórech i na webu také zdarma, takže žádný upír nejsem. Pokud ale existuje jakýkoliv produkt, který má uvedenu cenu, tudíž autor očekává finanční efekt, považuji manipulaci s takovým dílem minimálně jako rozporuplnou a neetickou nechci-li to rovnou nazvat krádeží.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny