Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Útěk užovky červené. Kde hledat?

Včera mi zdrhla E. bimaculata. Po návratu z práce jsem našel šoupačky terária pootevřené tak na centimetr, přitom se mi rozhodně nestává, že bych zapomněl zavřít... u tohohle terárka ale stačí málem jen projít kolem a už poodjedou. Samozřejmě, že uprchlice byla ta větší ze dvou holek (cca 80cm), hezčí a méně lekavá, její ségra dosud jen opatrně zkoumala okolí. Celý den byly navíc otevřené dveře na balkón, tak jsem propadal beznaději a očekával explozi zděšeného / sadistického ječení z dvorku uvnitř našeho bloku činžáků, případně krvavou reportáž na Nově. Prohlídl jsem co se dalo, nastražil magické pasti (krabice, prosycené myším odérem) ale kde nic tu nic. Úkrytů je u mě díky požehnanému bordelu fakt hojnost, takže si z mých nástrah nic nedělala.
Nakonec to dobře dopadlo, zahlédl jsem ji mezi skříněmi, se kterými se nedá hnout, a postelí. Vcelku složitě jsem ji odtamtud dostal, omyl ve vlažné vodě od prachu a vrátil do terárka.
A morál celé historky? 1) když už používám terárko, vyrobené amatérem, je dobré investovat pár šupů do zámku; a 2) když už had zdrhne, bude za nejtěžšími kusy nábytku v bytě.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny