Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc Začátečníkovi

Dobry den. Mam Krajtu Tmavou albina,asi před tydnem sem krmil a vše bylo v pořádku ale dnes sem si všiml že se mu kalí oči a z tlamy mu vytéká nejaký roztok. Můžete mi poradit co mám dělat nebo jak to léčit? Děkuji Martin Radešínská Svratka

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jo tak teda sory že jsem chtěl nastínit něco a sekl jsem se v latinském názvu, už jsem v tom prvním…
Diega 08.01.2009 12:17
Diega
už jsem v tom prvním příspěvku psal že nevím přesně jak to je. a prave proto jsem to uvedla na prav…
JaBula 08.01.2009 15:03
JaBula
ahoj lidicky mam jen takovej malej velkej dotaz jak se to veme mam krajtu cerstve je to import ghana…
pizmo 08.01.2009 15:36
pizmo
trpelivost Ta bude potřeba. podklad kaminky Rozhodně bych vyměnil, např. za substrát (rašelina n…
krokodýl 08.01.2009 18:46
krokodýl
To Diega- tvé ůmysly poradit byly jistě dobře míněné,nicméně nezlob se na mně je to snůška nesmyslů.…
viper 09.01.2009 01:04
viper
Heh jsi vtipný. Že přispívám, k tématu o kterém nic nevím, asi ve 3 případech jsem zachránil chovate…
Diega 09.01.2009 09:01
Diega
Diega: Teda tady to zas vypadá. To je hnus. Právě kvůli lidem jako jsi ty, který se tu vyjadřujou hr…
Sharkie 09.01.2009 10:17
Sharkie
Diega:Ukrotil jsem své prvotní nutkání dát ti okamžitě BAN a více než hodinu jsem pročítal všechny T… poslední
viper 09.01.2009 18:11
viper

Jo tak teda sory že jsem chtěl nastínit něco a sekl jsem se v latinském názvu, už jsem v tom prvním příspěvku psal že nevím přesně jak to je. Tak se omlouvám a na tera poradnu ve smysmlu radit, pomáhat atd už s konečnou platností seru. Místo toho aby jsi se nějak zapojil v tom někomu pomoct jen tady buzeruješ druhé za nesprávný lat. název.
Jak jsem říkal už dříve: TERORISTICKA PORADNA by se sem hodila více

už jsem v tom prvním příspěvku psal že nevím přesně jak to je.

a prave proto jsem to uvedla na pravou miru. Nic vic, nic min, zadnou buzeraci v tom neshledavam...

Místo toho aby jsi se nějak zapojil v tom někomu pomoct

Myslim, ze ted uz si budes spravne jmeno pamatovat a budes umet tento organismus i spravne zaradit. A v tom mela spocivat moje pomoc nejen Tobe, ale i tazateli (o spravne nazvanem patogenu toho urcite najde mnohem vice) Tak se prosim necil, nebylo to mysleno nijak zle.

ahoj lidicky mam jen takovej malej velkej dotaz jak se to veme mam krajtu cerstve je to import ghana a ma asi 80-90 cmsnad i cerstvy import privez sem ji prolezla terarko naopila se a zalezla do krytu a je tam uz 2 skoro druhy den ptam se jaky mate nazor na jak sem popsal hada na chov myslim trpelivost atd poradte a este prosim ma podklad kaminky nevadito diky za odpoved prosim pomozte poradte

↑ Odebírat reakce Odpovědět

trpelivost

Ta bude potřeba.

podklad kaminky

Rozhodně bych vyměnil, např. za substrát (rašelina nebo lignocel smíchaný s pískem 2-3 : 1).

zalezla do krytu a je tam uz 2 skoro druhy den

To je normální, hadi jsou od přírody rádi v úkrytu, obzvláště krátce po změně prostředí. Navíc je krajta královská hlavně noční tvor, takže přes den z úkrytu moc nevylézá.

To Diega- tvé ůmysly poradit byly jistě dobře míněné,nicméně nezlob se na mně je to snůška nesmyslů.Pokud přispíváš k tématu o kterém nic nevíš,nediv se že tě někdo opraví.Jestli to nedokážeš unést konvertuj na IFaunu.JaBula tě slušně a přesně opravila,jestli s tím s ní nebo poradnou máš problém,spln prosím svůj slib.Pokud máš slabou vůli,rád ti s tím pomohu.
V případě že náhodou chceš nadále navštěvovat naší poradnu očekávám Tvojí omluvu především JaBule,a slušné chování.
V opačném případě navždy sbohem.
Dan

Heh jsi vtipný. Že přispívám, k tématu o kterém nic nevím, asi ve 3 případech jsem zachránil chovatelům zde zvíře, šlo například o pokročilé hnisání kůže u hroznýše královského, atd atd a ted bez fotografie jsem pouze "nastínil" možnosti ty osle. Nebudu se omlouvat za to že někteří navštěvují články jen proto aby vyhledali chyby a hned se na někoho vrhli. Klidně mne odtud vyhoď nebo dělej co chceš, to jen ukáže jaký jsi slabomyslný...
Podívej se na ostatní moje příspěvky, uvidíš že jsem se vždy snažil opravdu jen pomoct.
2.1.2009 můj poslední příspěvěk - řekni že je to slátanina nesmyslů to co jsem psal a už si o tobě asi řeknu že jsi z polepšovny:

66312-smrt-uzovky

Diega: Teda tady to zas vypadá. To je hnus. Právě kvůli lidem jako jsi ty, který se tu vyjadřujou hrubě a o tématu nevědí nic, jen chtěj plácat, se už prakticky nevyjadřuju. Vyraž na ifaunu, tam budeš mezi svýma a na teraporadnu se vykašli. Je zbytečný abys znechucoval slušný lidi svýma urážlivýma výrokama. Sbohem!

Diega:Ukrotil jsem své prvotní nutkání dát ti okamžitě BAN a více než hodinu jsem pročítal všechny Tvé dosavadní příspěvky a jsem nucen konstatovat,že jsi bud neustále pod vlivem omamných a psychotropních látek,nebo trpíš závážnou psychickou poruchou.
Tvé příspěvky se stejně jako tento většinou vztahují k veterinární problematice,o které nejen že nemáš ani páru,ale v drtivé většině případů radíš minimálně scestné a spíše až zdraví ohrožující terapie.Např. doporučovat ředěný Frontline jako preventivní desinfekci terária...doporučovat násilné krmení jedovatých hadů pomocí kreditní karty....
O Tvém vyjadřování snad ani nebudeme mluvit.

Sbohem navždy

(viper) (viper) Dan

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru