Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno komerční chov hadů

Meldovi bych chtěl říct, neboj, trndové v šuplíku rozhodně nejsou.
Ano vím,že trndové nejsou v šuplíku a je o ne postaráno víc než dobře.Právě proto mě zarazil tvůj názor.Človek uznávaný,jako jsi ty,kterého si já průměrný terarista nesmírně vážím.
Chápu,že jako člověk,který se živý prací se zvířaty,budeš onoho pána obdivovat.Somotnému se mi ty bednové odchovy líbí.Sám v nich mám krmný hmyz,používám je na odchov mládat.Jak hadů,tak ještěrů.Dokážu si i představit chovat takhle regiusky.Pár let jsem je choval a je pravda,že to jsou zvířata,která nepotřebují moc prostoru.
Není to jen závist a neschopnost pochopit jasný rozdíl ve výsledcích?
Žádná závist to odemne není.Jedu si svojí ligu a ostatní lidi mě moc nezajímají.Nemám ani na závidění čas.Chovám zvířata která nejsou komerčně navýši,takže mi nejde ani o to vydělat.Mám rád svou práci,montážníka vrat.Nikdy jsem nepřemýšlel,že bych se teraristikou živil.
On neváhá odkrýt karty, všem kdo mají zájem ukazuje, vysvětluje jak na to.
Tak to je snad samozřejmost.Človek který prodává své odchovy a nepustí si zákazníka do hadárny,aby mu tam něco nevykoukal není podle mě solidní chovatel.Je to přeci pro jeho dobro,ukázat včem zvířata chová.
nejradikálnější odsouzení pochází od chovatelů, kteří dosud neměli možnost získat výraznější zkušenosti
Tak jedním znich budu zřejme já,tak to napíšu ješte jednou.Regiusky zchvaluji,užovky a korálovky taky.Viridisky a hroznýše nevim,nikdy jsem je nechovat.Za varana bych zavřel jeho nebo firmu.Je to týráni zvířat jako prase.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny