Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno komerční chov hadů

Osobně si myslím, že pokud by se tam hadům nedařilo, tak by se ani nerozmnožovali.
Co je tohle za scestnej argument? Už tu zazněl tolikrát a obhajoba tý šaškárny je na tom vlastně založená, že už na to musím reagovat. Kde jste vzali, že tohle je důkaz toho, že je s tamníma zvířatama dobře nakládáno? Vás když někdo bude držet celej život v kleci metr krát metr a pak vás připustí tak se taky budete množit, na to vemte jed. A dá se pak říct že žijete kvalitní život? To asi ne.

Potom se tu neustále omílá jakej je ten chlap borec. Nevidím na tom nic boreckýho. Je Vám něco známo o tom jakou má tahle fabrika mortalitu? Mě ne, ale nedělám si o tom žádný iluze. Pokud budem obdivovat tohodle člověka, nemáme daleko k tomu, abysme obdivovali třeba Hitlera, páč ten taky povýšil svůj zájem, nad všechno ostatní a bez ohledu na ztráty a etiku si dělal svůj vlastní "byznys". A co na tom, že tím svýho času pozdvihl Německo z úpadku?

Dále mě zaráží, že to tu obhajujou lidi, kteří mají koudel u zadku z toho, že jim nějakej úředník nařizuje aby trápili svý zvířátka čipováním. To tady probíhaj fotky " jak mam takovouhle jehlu nacpat do tak malý želvičky" ale varan a had v šuplíku, kde se ani nemůže pohnout jim nevadí, ba naopak tu tvrděj, že na to není nic špatnýho. Čím to je, že vám nevadí evidentní týrání zvířat ze účelem finančního zisku a jedním dechem se pohoršujete nad tím, že vám nějakej úředník nakazuje týrat svoje chovance tím, že je musíte dát očipovat. Dokud u týrání zvířat neteče krev tak vám to nepříjde divný a je to v pořádku?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny