Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno komerční chov hadů

siki83:nemocim a parazitum se snaži určitě vyvarovat jakýkoliv chovatel ať chová hady po tisicich nedo ma doma jednu užovku.

Ja si myslím spiše sem o tom čim dal tim vice přesvědčen že rack systemy jsou pro hady lepší jak velká prostorná teraria.Ze schlednutých videi se přiklánim spiš k tomu "amikovi" určitě vi o čem mluví.Hady sice chova spiš pro penize ale kdyby k nim neměl ani nejmenší vztah tak se do ničeho takového nepustí.

Kdysi sem v televizi videl hovořit nějakého pracovníka ze zoo Praha co se specializoval na plazi a ten řikal "že v čim menší a temnějším prostoru had je tim mín je stresovám a tim lépe prospívá.

Rack system určitě neni špatný na chov hadu ale na ještěry to asi moc dobré nebude nevim o ještěri se nezajímam.

Nějakou bodu chovam samce krajty mřižkované dlouhého zatim cca2m zezačátku byl velmi agresivní a nemohl sem pomalu otevřít terarium.Po tom co sem mu dal baraček aby se mohl schovat a nemusel byt ve velkém terarku tak se postupně sklidnil ale ven z baraku vilezal jen minimalně ale když byl vwnku tak se dal pomalu už vzít do ruky.Založenim tohoto vlakna a pročítanim sem dostal napad že mu barak vyndám je to drůhý den co sem mu vyndal barak a začal byt opjět velmi agresivní a myslím si že z toho vyplíva tvrzení onoho pracovníka zoo Praha.
omlouvám se za gramatické chyby v textu

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny