Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno komerční chov hadů

Brrrr opravdu mne mrazí. Ne z videa ale z diskuse.
Borec má chov celkem vymakanej. Většině hadů opravdu nemusí vůbec vadit. Varani, jestli mne zrak neklamal byli ale opravdu v malým!!!(dle mého názoru) a že je tam má jen na krmení nevěřím, napsat to může každej ale neviděl jsem žádné tero ani v jiných videích ani na jeho stránkách.
Jinak RACK je stejně obrá alternativa jako hyg. terárium. Řeší hygienu snižuje náročnost na údržbu a dezinfekce lehkého plastu a celková finanční náročnost chovu je nesrovnatelná se sklem. V měřítku v jakém produkuje ten borec to jinak asi nejde.
Ad reakce a srovnání s velkochovy hosp. zvířat. Ko by chtěl žít jako slepice nebo kráva v produkci ať si to jde vyskoušet. Já ne!!! Viděl jsem dost abych podotkl, zde se neřeší žádná pohoda zvířat, zákony upravují jejich týrání, kontrolu, kvuli potravinám dosledovatelnost a minimální podmínky k chovu. (zařízení způsob chovu a částečne i etiologii) tak aby neocházelo k týrání. Ve většině chovů je to tedy nejmenší možná pohoda zvířat umožněná zákonem. Příklad: dojnice která může žít desítky let se v čr v produkci mléka nechá laktovat 3-4 laktace, pak je tak zprasená že se hodí na maso.

Stejně bych si o toho typa koupil radši mládě než dospěláka, protože čím déle mám o zvířeti přehled tím, lépe. To je můj názor. Jinak má pěkné barvičky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny