Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Založení OS pro výstavbu ZOO

Jen tak mě zaujalo toto téma. Je to samozřejmě bráno s nadsázkou a asi je to i nemožné. Každopádně v ČR i jinde ve světě jsou různé organizace,občanská sdružení...Např. jsem nedávno narazil na občanské sdružení,které skupuje lesní pozemky a vytváří na nich pralesy v ČR (neobhospodařované lesy) a to je s přispěním lidí,sponzorů (firem),měst...
Na těchto stránkách je každý chovatel milovník přírody (doufám) a většina z Vás snad bere návštěvu ZOO jako naučnou,poučnou,školící...
Proto tedy k tématu,při procházení stránek ZOO jsem narazil na mapu českých ZOOlogických zahrad mapa.htm a přijde mi,že lidé od plzně až někam po jihlavu a nahoru (veliký volný prostor) apod. nemají moc šanci si do nějaké ZOO zajít.Musejí jedině zdlouhavě cestovat.Což není příliš příjemné (pro některé). Proto se ptám,proč je možné v dnešní době budovat pralesy a ZOO ne?!
Našel by se zde někdo kdo by mě třeba v tomto "snažení" (i když se tomu v současné době ani snažení nedá říct - spíše takový zájem a zjištění, jestli by to bylo možné) podporoval?
Můžeme o tomto tématu rozjet vcelku zajímavou diskusi,například o vhodných místech,státáních dotací,EU dotací,co by to obnášelo v dnešní době s něčím takovým začít...

Pokud by se to tady uchytilo,asi bych nebál toho založit nějaké web stránky,později třeba občanské sdružení a poté se třeba pokusit něco řešit.Myslím že by to bylo docela hezké.

Díky a nekamenujte mne,je to jen návrh...:-D

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jakpak se Vám naše stránky líbí? www.zoopribram.wz.cz Máte nějaké nápady co nám na stránkách c…
rip-curl 06.04.2009 16:21
rip-curl
Pěkný moc pěkný. Přeju hodně úspěchů, ale mám určité pochybnosti o reálnosti toho plánu. Ale určitě…
tunak 06.04.2009 18:22
tunak
Díky za podporu.Město Příbram získalo letos dotaci ve výši 5,1 milonů EURO na rozvoj města,tak myslí… poslední
rip-curl 06.04.2009 18:29
rip-curl

Tak jakpak se Vám naše stránky líbí?

www.zoopribram.wz.cz

Máte nějaké nápady co nám na stránkách chybí?

Jinak hledáme:
- designéra, malíře, architekta... který by nám udělal návrh ZOO - takový plánek - bylo by to umístěno na hl. stránce a byl by to spíše ilustrační obrázek,který by nemusel vypovídat o skutečném stavu.

Dále hledáme nové členy,sympatizanty...potřebujeme podporu! Nemusíte být z Příbrami ani blízkého okolí...
Pište mi!

DÍKY

Díky za podporu.Město Příbram získalo letos dotaci ve výši 5,1 milonů EURO na rozvoj města,tak myslím že by jednání byla možná;-)
Navíc Příbram je město,kde nic podobného není. Takže je to tam určitě v kurzu. Navíc ani v blízkém okolí nic neni.

Klidně se zapoj mezi nás:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru