Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyříkejme si to zde.

Tak jsem si Paro myslel že dáš pokoj a ejhle zase ten roztomilej obrázek a zase supr argumentace.
Pokud považuješ založení vlákna původně sloužícího ke kultivované výměně názorů a urovnání případných úletů za naběhnutí, tak máš pravdu. Netušil jsem ovšem, že to bude sloužit k podobným výlevům, jaké tady předvádíš ty.
Neboj na tebe pár patron odpovídajícího kalibru někde vyšťourám to nebude problém.(to je samozřejmě příměr)
Ty snad člověče neumíš vnímat a chápat co čteš, jinak to není možné. Vždyť dokola melu to samé.
Odpovídat znovu na stejnou otázku ti nebudu, stejně to zřejmě nejseš schopen pobrat, zrovna tak jako nechápeš mou odpověď na jiné dotazy. Takže jediné co mohu říct je, použiju tvůj způsob projevu aby jsi to lépe pochopil, kašlu na to co ty chceš nebo co si přeješ, plácej se dál se svejma pěti hadama a kašli na všechny a na všechno a mysli si jak jsi na to nevyzrál a jakej jseš velkej chovatel kterej to nikomu nedaruje, mě je to šuměnka. A nechtěj po mě abych před tebou obhajoval jakékoli své kvalifikace, protože bys to jak říkám stejně nepochopil, když jsi to nepochopil dosud.

Odpověz mi prosím
Tohle je jediná věta která se mě na tvém příspěvku líbí, ale stejně na to kašlu, pomož si sám Paro a nebo se nauč slušně diskutovat, obhroublostí dojdeš tak akorát o něco hlouběji mezi půlky a dojem uděláš pouze na primitivy.

Přesto ti udělám velikou radost. V současné době nechovám ani jednoho malinkatého hadíka. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny