Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyříkejme si to zde.

Myslím, že by se někteří mohli trochu zakousnout do pozadí a emoce si schovat pro případ, až na ně někdo bude zvědavý. Tato diskuse už je spíše otevřenou válkou, než snahou o urovnání jistých konfliktů. Zřejmě dlouhodobé vyústění, které se dalo čekat. Mluvíme li zde o aroganci, určitě ji necítím z příspěvků KHora. Stále se zde omílá škatulkování kdo je „dobrej“ chovatel podle počtu kusů zvířat atd.. Nikde jsem nic o dobrých a špatných chovatelích v KHorových příspěvcích nečetl, pokud jsem to přehlédl, budu rád za opravu. Ty formulace byly trochu jiné a v žádném případě nesváděly k tomu, aby se někoho dotkly. Koukám ale, že některé „potrefené husy“ se stále dokola musí ozývat. Proč se ho stále na něco ptáte, když nechcete číst odpovědi?

Radku na Váš příspěvek budu reagovat radši jen stručněji.

Já ti odpovím když Khor nemá na to už patrony takže dlouholeté skušenosti s chovem hadů minimální co jse týká Rack systému nulové-minimální takže když to schrnu v chovu hadů začátečník s obrovským sebevědomím

Opravdu si myslíte, že Vaše zkušenosti v chovu hadů jsou větší? Přesvědčíte nás prosím? A jestli jste opravdu takový machr, že se tu chcete rovnat zrovna s chovatelem KHorových kvalit, v jednom se mu rovnat asi nikdy nebudete. Je to slušnost. Jestli mu tímhle pochlebuji, či skáču šipku mezi půlky, to si klidně myslet můžete. Je to ovšem jen můj pohled na celou tuto záležitost a nevidím osobní profit z vyjádřeného názoru. Celou diskusi sleduji. Kvůli nelehkému období osobního života jsem se raději příliš nezapojoval, ovšem tady už si nemohu pomoct.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny