Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyříkejme si to zde.

Opravdu? Tak čti a pomalu, to co píšu.
Argumentace je přesvědčování na základě uvádění důvodů, které nás mají vést k přijetí toho, co je nám předkládáno.
Navíc se v tvém případě nejedná o argumentaci racionální, tj. založené na objektivitě, ale emotivní, v níž se snažíš působit na city ostatních diskutujících. Takto to zní v tvém podání a lze se důvodně domnívat, že se jedná právě o emotivní argumentaci tj. za každou cenu potřebuješ přesvědčit účastníky diskuse o mé blbosti. To se může podařit a být účinné v případě že jmenovaní budou na celý problém pohlížet také emotivně.

Tak když sis tak dobře založením tohodle vlákna naběh, člověk by předpokládal že střelnýho prachu máš dost, tak si nestěžuj :))
No přelouskal jsem to a došel k názoru, že si tu Khore snažíš vybudovat monopol na pravdu.
Takže ostatní jsou tu vlastně zbyteční, že ano. Teda až na pár jedinců, kteří ti pochlebujou. Pořád blábolíš o zkušenostech a co je etalon kterej odlišuje zkušený od nezkušenejch. Ve vlákně o komerčním chovu jsi byl velice pilnej a udílel jsi kázání co hadům a ještěrům svedčí a co ne. Předem upozorňuju, že já osobně na nějaký škatulkování kdo je jak dobrej chovatel, podle toho kolik má doma kusů a kolik má odchovů, kašlu. Ale teď přistoupím na tvou hru. Otázku Sharkie jsi nezodpověděl (i když možná máš pocit že ano)

Odtud se pak jedná o klasický dotaz.
tak se tě zeptám já. Jakou máš Khore zkušenost s chovem hadů, tudíž kvalifikaci, která tě opravňuje degradovat a opovrhovat názory jinejch? A svůj názor stavět nad názory ostatní? Odpověz mi prosím.
Tak a toto je další klasický případ emotivní argumentace, střihnuté oznámením.
To myslim nejlíp vystihuje jak čteš a chápeš příspěvky svejch oponentů. Vidíš v nich něco co tam ani neni a naopak. Je to marnost se tím dál zabejvat.

Takže si to pečlivě přelouskej ať nevznikají trapasy a nejasnosti i když úroveň to má prakticky stejnou takže kdyby jsi to náhodou stále nechápal nic strašného se nestane.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny