Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hrozňa se asi už nikdy nesvleče

No včera jsem ho umyl a nedá se říct, že by to pomohlo, spíš mu ještě vypadlo pár šupinek, naštěstí jsem od toho nic nečekal. Kroutil se a funěl jen aby z vany už byl pryč.
Jestli se hrozňa jinak chová normálně, to těžko říct. V terárku pohyb nikdy nevykazoval, když ho vytáhnu tak je stejnej jako dřív. Vždycky když jsem ho krmil tak po potkanovi hned chňapl. Naposledy dostal minulej týden a na potkana spíš jen čuměl tak dostal myš, tou se obsloužil a nakonec se doplnil i tím potkyšem. Šutr úrazu je právě u toho vyprazdňování. Narozdíl od korálovky se příliš často nevenčil, ale teď už opravdu nemám tušení kdy jsem po něm naposledy uklízel. I kdybych si o něm vedl zápisy tak by mě opravdu ani nenapadlo tam napsat kdy se hadeček vyvenčil!
Jednou jsem u korálovky viděl predčasné vyvolání svleku poté co ji trochu pozobala myš. Ta si stále udržuje kůžičku jako hedvábíčko hrozňa se má od ní co učit. Aspoň v tomto směru, co se týče lovu, žádnej profík to zrovna není.
Allishka:

má na sobě starou hnusnou vysušenou kůži,
- no to jsi trochu přetáhla, takto vypadá jen v místě odření (rozloha cca 10x3 cm)
Pokud Boss opravdu neví, co s tím, já bych šla za odborníkem...
- to se ti řekne, ty nebydlíš v Olomouci. Zde se odborníka na plazi nikdy nedohledáš, ti jsou ve všech velkých městech, ovšem kromě OC! a tahat ho 100 km do Brna, nebo Ostravy tak to dík. A obyčejný veťák ví úplny ***** (to si doplň)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny