Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hrozňa se asi už nikdy nesvleče

Kdyby se mě naskytla možnost práce a bydlení třeba v Práglu
Tak k tomu stačí jen a pouze našetřit na první nájem/kauci a na Pendolino, domluvit si byt (chceš-li, dohodím přes kamarádku co má takovou malou realitku na Břevnově) a hurá. Osobně jsem to tak před lety udělal též. Kromě domluveného bydlení jsem neměl nic (a žena též ne). Práci vyřešíš na místě vždycky, tedy pokud netrváš od začátku např. na práci v oboru atd.

Jenom by mě zajímalo, co KONKRÉTNĚ si od Prahy slibuješ (krom veterinářů přes plazy) ? Osobně nevidím na Praze nic zajímavého - všude mraky lidí, většinou nevrlých, a vůbec. Cesta do práce mnohdy delší jak z Brna do Olomouce a zpátky, snaha odjet na víkend z Prahy a po víkendu se tam vrátit se rovná náročností polární expedici a takový ty věci spojené s životem ve větším městě:)) Nehledě na trojnásobnou cenu dopravy atd.;-)

Ne že by to byl nějakej horor, ale vím, že lidi často čekají něco úplně jiného (většinou závratné částky na výplatnici fůru možností jak trávit volný čas) a bývají mírně zaskočeni, tím, že částka na výplatnici není až tak horentní (zato nájem a doprava jsou) a volný čas se dá trávit buď nakupováním nebo v hospodě.

Osobně tedy radši využívám výhod Prahy hezky z povzdálí, když potřebuju:-) tj. jednou za čas zajedu za kamarádama nebo na burzu, ale dlouhodobě už bych tam nechtěl;-)

Koukám, jsem se nějak vyhnul tomu hadovi:-[

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny