Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Býčí zápasy

Už dřív jsem to sem chtěl hodit, ale nějak jsem z toho nakonec upustil. Teď mi TV Nova ten hnus opět připomněla! :-/ Tak se vás chci zeptat, co vy na to :?: co říkáte těm slavným býčím zápasům? Ja se přiznám, že to nemůžu ani vidět a je mi z toho úplně zle ]:( Nechci být sprostý 3-[ tak už radši dám prostor k vyjádření tady vám na poradně...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Co si myslíte o tomhle?http://www.youtube.com/watch?v=WCcQ70b49ug&feature =related
kingsnake 06.02.2009 13:56
kingsnake
Vše, co si myslím o coridě, a co bych měla potřebu tu říct, tu bylo řečeno, viz KHor ap. Mně ale zar…
Tamika 31.10.2012 18:05
Tamika
...nevim pročtu oživujete tohle vlákno. Dle mojeho názoru jde tu jen o zbytečnou názorovou konfronta… poslední
Vladěk 31.10.2012 20:02
Vladěk

Vše, co si myslím o coridě, a co bych měla potřebu tu říct, tu bylo řečeno, viz KHor ap. Mně ale zaráží, kam se vlákno nestočilo. Mnozí z vás argumentují, proč se starat o coridu, když je to tradice (a řekněme si popravdě kolik tradic má v našem životě význam, spoustu "tradic" se dodržuje, protože se to prostě dělá a postrádají svůj význam a mnoho lidí ani ten význam nezná). Pro mě tradice není argument, Španělé by přežili i bez zabíjení býků, stejně jako my bez vánočního kapra. A nelíbí se mi, že tu srovnáváte chov a porážku zvířat pro obživu s týráním zvířat pro potěchu - tradice netradice. A za druhé, co to je za argumet, proč se někdo stará o coridu, když jsou tu jiné a závažnější problémy? Ty tu byly, jsou a budou pořád, a kdo rozhoduje o jejich vážnosti? A šáhněte si všichni na srdce, kolik z vás, kteří jste tu napsali, že jatka v ČR jsou hnus....kteří z vás nejí maso a dělají něco pro zlepšení podmínek chovu? To mi přijde více pokrytecké.

...nevim pročtu oživujete tohle vlákno.
Dle mojeho názoru jde tu jen o zbytečnou názorovou konfrontaci, která nemá (mezi námi - teraristy) žádné výsledné řešení. Každý máme právo na svůj názor, a ten jsem tu už vyjádřil.
Jen bych zdůraznil z minula,... ,,každý by si měl zamést před vlastním prahem" (než začne kritizovat praktiky v zahraničí).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru