Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem doporučte do terária

Jsem přesvědčený, že průvodní dotaz, který jste zde položil byl záměrně napsán tak, aby vyvolal přesně takovou dikusi, jakou vyvolal...a být Vámi tak se odpovědím nedivím, jak již bylo výše několikrát napsáno!

Jasně jste se defiloval jako "extrémista" co se nyní nad odpověďmi ostatních baví. Soudím i podle toho, že neodpovídáte na dotazy ostatních, ale jedete si tu svou...a používáte tu termíny jako ekologie apd. a přitom jsem přesvědčen, že ani vy nejste ekolog se vším všudy, jinak by jste žil někde v přírodě s listím přes Vaše boky a zadek...možná ani to ne, jste-li takový ekolog, že Vám vadí energie vynaložená 25W žárovkou. Dle mého jste !pokrytec!, protože vy sám žijete někde v bytě, nebo RD, topíte si, svítíte si, plýtváte vodou a zatěžujete životní prostředí koupí potravin v plastových obalech.

Myslím, že i ty žabky, které tady někdo zmiňoval potřebují více než jen terárium a pokojovou teplotu...Minimálně nějaký ten substrát, rostlinku (to vše se musí odněkud z přírody vzít - nebo snad budete mít umělé? - ale to snad ne vy ekologu). Nebo je opravdu zavřete jen do toho terária a budete se blažit pohledem jak si tam "neradostně" hopsají při pokojové teplotě...???

Všem rozumným teraristům chovu zdar!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny