Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vitaminy

Pokud je had zdravy,svleky jsou v poradku,neni duvod nejak dodavat vitaminy. Pokud jsou nejake problemy,vetsinou to vyresi pouze uprava nevhodnych podminek chovu. Pokud chcete doprat hadovi vitaminy,tak pred zkrmenim mysi par dni chovejte a doprejte jim kvalitni zradlo,psi granule,travu a podobne.Tim prospejete nejvic a predejdete nechtenym problemum. Takze vitaminy nedodavat.
Ad veterinari,je to kseft a tak je to nutne brat.Nehlede na to,ze nekdy jejich specializace neni na plazy,takze ani moc nevi.
Edit:: ten 'elixir' bude zrejme nejaka olejova suspenze,protoze rada vitaminu se vaze prave a pouze na tuky (A,D,E,K)prevazne tohle jsou vitaminy,kteryma se da pomerne lehce predavkovat.Neznam presne slozeni pripravku,ale jeho pouziti v prevenci nedoporucuju.Ostatne ani zadnych jinych vitaminovych pripravku,je to zbytecne a casto kontraproduktivni.
Coz odpovida i na dotaz,ano je to normalni,olejova suspenze proste udela na vode film,takze defacto chovani toho vitaminoveho pripravku je normalni.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny