Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknutoVyřešeno Žádost o nápravu

Zdravím,

mohu poprosit adminy o nápravu jedné drobnosti? Jde o uživatele jentera; docela mi vadí, že má avatar a podpis good night white pride, vadí mi to stejně, jako kdyby tu někdo měl opak a tedy good night left side. Myslím, že se to sem nehodí. A zbytečně to může někdy vyvolat spory. Ať si je někdo nacista... ať si je někdo anarchista... jeho věc, ale musí se tady tím chlubit na foru? Přijde mi to stejně pošahané, jako kdybych si dal avatara a podpis ODS... Myslíte si, že je možná toto napravit? Díky moc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mě třeba ten avatar uráží.Mám smýšlení takové, které dnešní main streamová média označují jako neona…
cejna 28.02.2009 00:25
cejna
teba uraza to punkerske dieta co bozkava nejaku zenu???
AAA 28.02.2009 00:29
AAA
Cejna,Maku : oháníte se svobodou slova,názoru,poradna je pro každého, ale hlásáte pravý opak-prudí v…
viper 28.02.2009 00:59
viper
Nejsem si věmon toho, že bych se oháněl nějakou svobodou slova atd. Jen jsem požádal adminy, jestli… poslední
maku 28.02.2009 09:36
maku

Mě třeba ten avatar uráží.Mám smýšlení takové, které dnešní main streamová média označují jako neonacistické, nacistické, skinheadské atp., jak se jim to zrovna hodí.Dnešní výklad svobody slova(tak jak je zakotvena v ústavě ČR) jsem několikrát zažil na vlastní kůži.Tresty podmíněné i nepodmíněné jsou pro odpůrce nynějšího svobodného a demokratického systému naprosto běžné.(mám kamaráda, který dostal nepodmíněný trest za vtip!!!).Přes veškeré antinacionalistické a antinacionální narážky na poradně jsem se vždy dokázal držet zpátky a nereagovat(právě proto, že jsem toho názoru, že do teraristiky a chovu jakýchkoliv zvířat, nebo pěstování rostlin politika prostě nepatří).Ale čeho je moc, toho je příliš.Myslím, že zájem moderátorů by měl být především o tom, udržet nějakou úroveň poradny.Nemohu snad předávat svoje zkušenosti o chovu dendrobátek,ještěrů a užovek jen proto, že jsem neonacista? nebo např. nemohu já čerpat bohaté zkušenosti Krokodýlovo, Meldovo,MadMikeho, Pošukovo, KHorovo,JaBuly,VH.....atd(nechci zapomenout na žádné místní kapacity), jen proto, že nesdílím stejný politický názor jako oni? To je trochu na palici, nemyslíte:?:Tím vším jsem chtěl jen říct to, že není v zájmu zvířat a ani uživatelů poradny,zavádět sem nějaké politické rozdělení.Asi to není práce pro moderátory, ale každý z nás(jentera) by se měl zamyslet, co sem patří a co ne.

Cejna,Maku : oháníte se svobodou slova,názoru,poradna je pro každého, ale hlásáte pravý opak-prudí vás to že někdo má jiný názor než vy a žalujete na něj jak malí kluci.
nechci se nikoho zastávat,mám na tyto "hnutí" svůj názor a asi by nikoho z vás nepotěšil,ale od toho tu TERAPORADNA není.Žít a nechat žít.Avatar ani nic jiného nebylo v rozporu se slušnostía proto není nutné to dál řešit.Jestli s tím máte problém,je to jen váš boj.
Nechme toho a věnujme se něčemu užitečnějšímu.

Nejsem si věmon toho, že bych se oháněl nějakou svobodou slova atd. Jen jsem požádal adminy, jestli by tohle neurovnali, protože například mě se to nelíbí. To je špatně? Každé forum má přeci svá pravidla a myslím, že každý návštěvník má právo se vyjádřit, chce-li nějaké pravidlo přidat či ubrat. Nic více jsme neřekl. Dle mého to sem nepatří a pořádal jsem, proto jsme špatný? A že žaluju a na někom si něco vylévám? Ta reakce o tom, že mě skupinka bojovníků na antirasismus a přátelskou a nevím jakou všechno společnost přepadla byla pouze reakcí na příspěvky, kterým dobře nerozumím. Požádám adminy o nějaku věc, očekávám, že se k tomu kladně i záporně vyjádří lidé zde na poradně a admini rozhodnou. Místo toho, jsem tu jen urážen.

A teď se musím chctě-nechtě zastat toho národního socialisty (to jsi snad jediné nenapsal, že ti vadí jako označení ;-)) byl bych vážně zvědav, jestli by jste byli takto benevolentní v momentě, kdy si sem on dá nějaký nazi sysmbol (který neodporuje zákonům ČR) a do podpisu si dá nějaké podobné hlášky (aby to bylo stylové, tak když good night white pride tady bylo, tak good night left side). Já bych tedy benevolentní nebyl ani v tomto případě.

Vipere, vážně si myslíš, že do poradny - pro každého - patří avatar, který je nenávistný vůči jedné skupině obyvatelstva? Avatar antifáka, který šlape do nácky na zemi je stejně mírumilovný, jaký mají náckové - velmi se od sebe navzájem odlišují...

Zpět do poradny Nahoru