Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknutoVyřešeno Žádost o nápravu

Zdravím,

mohu poprosit adminy o nápravu jedné drobnosti? Jde o uživatele jentera; docela mi vadí, že má avatar a podpis good night white pride, vadí mi to stejně, jako kdyby tu někdo měl opak a tedy good night left side. Myslím, že se to sem nehodí. A zbytečně to může někdy vyvolat spory. Ať si je někdo nacista... ať si je někdo anarchista... jeho věc, ale musí se tady tím chlubit na foru? Přijde mi to stejně pošahané, jako kdybych si dal avatara a podpis ODS... Myslíte si, že je možná toto napravit? Díky moc.

Předmět Autor Datum
S tím souhlasím.....(taky zde nezveřejňuji své politické názory, ne proto, že by s nimy valná většin…
cejna 27.02.2009 19:43
cejna
O.K. UŽ TO ŘEŠÍM
viper 27.02.2009 19:46
viper
Tak jsem to omrk,a neshledávám v tom nic,proti čemu je nutné zakročit.Nejsem sice sympatizant s žádn…
viper 27.02.2009 20:05
viper
Můj názor je stejný, jako Viperovo. Každý má právo projevit svůj názor, kdo si chce dát do avataru O…
halapremek 27.02.2009 20:18
halapremek
srb a kladivo, tak to zrovna v rozporu se zákonem je(198/1993 Sb)...... Vadil by ti v avataru háko…
cejna 28.02.2009 00:42
cejna
mne srb a kladivo skor prida ako recesia ktora vazne nomoze nikomu vadit, a svastika kludne ak je na…
AAA 28.02.2009 00:43
AAA
Kolik ti je? zažil jsi ty nebo tvoji blízcí útrapy komunistického režimu na vlastní kůži?Kdyby jo, a…
cejna 28.02.2009 00:46
cejna
je mi 22 a nastastie som nezazil tvrdy komunizmus, ale aj tak my pripada ze v dnesnej dobe ak si nie…
AAA 28.02.2009 00:54
AAA
oprava: srp a kladivo
cejna 28.02.2009 01:12
cejna
zdalo sa mi to divne ale neviem jak je to po cesky, kosak a kladivo 8-)
AAA 28.02.2009 01:14
AAA
Tak muj nazor je .. že o nic nejde. Dá se to v celku dobře ignorovat máš li tu potřebu (nemyslím to…
Zarel 27.02.2009 20:27
Zarel
Přesně. Myslím, že lépe to neřešit. Doufám, že se toto nezvrhne v politické vlákno ...
Honza2 27.02.2009 21:46
Honza2
omlouvám se, ale bohužel mě strašně moc vytáčí že někomu přijde posahané mít ikonku proti rasismu...…
jentera 27.02.2009 21:10
jentera
Tak tohle jsem vůbec nepochopil, proč ti vadí avatar s takovým textem? Je to jen obrázek, na kterým…
Dobby 27.02.2009 22:30
Dobby
Taky mi to přijde divný, proč zakazovat něco někomu. Kdyby si dal nick PitBull, šlo by namítat že má…
broz.pavel 27.02.2009 22:36
broz.pavel
Ono ař Vás jednou také přepadne skupinka dementů s nášivkama antifa, A, good night white pride apod,…
maku 27.02.2009 23:43
maku
Tak je vidět co jsi zač, když tě na ulici někdo napadne a ty si pak vyléváš vstek na internetu, jak…
Dobby 28.02.2009 00:01
Dobby
ten avatar o ktorom hovoris je ten sucasny co ma v profile jentera??? Si si isty ze nemali zaminku t…
AAA 27.02.2009 23:51
AAA
Mě třeba ten avatar uráží.Mám smýšlení takové, které dnešní main streamová média označují jako neona…
cejna 28.02.2009 00:25
cejna
teba uraza to punkerske dieta co bozkava nejaku zenu???
AAA 28.02.2009 00:29
AAA
Cejna,Maku : oháníte se svobodou slova,názoru,poradna je pro každého, ale hlásáte pravý opak-prudí v…
viper 28.02.2009 00:59
viper
prudí vás to že někdo má jiný názor než vy a žalujete na něj jak malí kluci. Neprudí.Doufám, že ste…
cejna 28.02.2009 01:10
cejna
Nejsem si věmon toho, že bych se oháněl nějakou svobodou slova atd. Jen jsem požádal adminy, jestli… poslední
maku 28.02.2009 09:36
maku
Myslím, že je tento "problém" vyřešený, tudíž není potřeba dal se v něm hrabat a rozdmýchávat jakéko…
Georgij Gadjukin 28.02.2009 09:36
Georgij Gadjukin

Tak jsem to omrk,a neshledávám v tom nic,proti čemu je nutné zakročit.Nejsem sice sympatizant s žádnými exrémisty,a nemyslím že je nutné tyto názory tímto způsobem prezentovat,ale nerad bych na poradně zavedl cenzuru nad rámec nutnosti.
Poradím se ještě s kolegy moderátory,a napíšu SZ jenterovi at se má možnost vyjádřit,příde mi to fér.
Dan

Můj názor je stejný, jako Viperovo. Každý má právo projevit svůj názor, kdo si chce dát do avataru ODS, ať si to tam dá. To, že politické, nebo jiné přesvědčení nesouvisí s tímto portálem neznamená, že to musíme hned cenzurovat. Předmětem cenzury by měly být pouze věci v rozporu se zákonem a snad i trochu s dobrými mravy. Nejsem si jist, zdali toto přímo je v rozporu, to případně ponechám na někoho z oboru práva, ovšem mě to nijak neuráží, aniž bych sympatizoval. Jestli je v avataru židovská hvězda, srb a kladivo, nebo třeba kačer Donald (který taky nesouvisí s tímto portálem), prostě věci které nejsou v rozporu se zákonem, nebo dobrými mravy, tak mi to nikterak neirituje.

je mi 22 a nastastie som nezazil tvrdy komunizmus, ale aj tak my pripada ze v dnesnej dobe ak si niekto da takeho avatara tak je to cista recesia a urcite to nema nic spolocne s obdivovanim komunizmu, . . . a aj tak je to len najaky symbol, znak piktogram ktory zli sam o sebe byt nemoze, zla moze byt len myslienka ktoru symbolizuje a to ako je to zakorenene v mylsliach pamätnikov cize asi aj vas ;) komunizmus tvorili ludia nie nejake prvky vizualnej komunikacie . . . staci zmenit farbu prehodit kompoziciiu a uz nikto nemoze nic namietat ( ak by si ho tam niekto chcel silou mocou dat, tak taky navod) to iste aj svastika ktoru fasisti znauzili co ja skoda lebo symbol to je skutocne pekny( ale tak je vseobecne zname ze nacisti boli v propagande a viuzivani grafickeho dizajnu skutocne pokrokovi) blbe je vsak to co symbolizuje. . .

Tak muj nazor je .. že o nic nejde.
Dá se to v celku dobře ignorovat máš li tu potřebu (nemyslím to zle)
vlastně kdyby jsi na to neupozornil a napsal to PM správao tak by to bylo naprosto ideální řešení :-)

na tomto foru mi jde o doplnění mezer co mám o teraristice (je jich dost) a o rady.
Cikán _ žid _ UK _ Rasista .. je mi to fuk .. jak jsi říkal nepatrí to sem..Hlavně že dobře poradí.!
S_kým jdu na pivko si vyberu .. paradit mi může každý ;-)

omlouvám se, ale bohužel mě strašně moc vytáčí že někomu přijde posahané mít ikonku proti rasismu.... tohle asi nepobírám...a druhá věc je proč mě třeba pan Maku nekontaktoval na mail nebo do os.schránky a mohl mě slušně požádat ale začít tady s tím že se potřebuju chlubit s názorem je podle mě trochu napadající....

Tak tohle jsem vůbec nepochopil, proč ti vadí avatar s takovým textem? Je to jen obrázek, na kterým člověk má kus svého názoru. :beer: Řekl bych že o nějaký chlubení nejde. Navíc nechápu, proč by se to sem nehodilo, to se sem můžou dávat avatary jen s tera zvířatama nebo co? :-) ( Než si sem nějaký dám, tak aby to nikoho nenaštvalo ). Navíc jsem si nevšiml, že by tu nějakou diskuzi, kde sem piše a "CHLUBÍ SE" se svým názorem viděl, takže totálně nechápu co je za problém.
Jinak s tím řešením přez diskuzi mi to prijde až moc přehnaný, tohle by se mělo řešit v poště s tím člověkem nebo moderátorem a ne to sem hnedka házet před všechny, stejně tu bude názor proti názoru.

Taky mi to přijde divný, proč zakazovat něco někomu. Kdyby si dal nick PitBull, šlo by namítat že má rád " krvelačné bestie " kdyby to byl třeba Morče, zase by se to dalo vysvětlit tak, že nemá rád když had zabíjí svoji kořist.
Ať se jmenuje třeba Pan Očůralpádlo, hlavně když nikoho nenapadá.

Ono ař Vás jednou také přepadne skupinka dementů s nášivkama antifa, A, good night white pride apod, tak možná pochopíte, co mi vadí, když tu někdo provokuje podobnou hláškou a avaterm. Nemám rád nacisty ale stejně tak antifašisty a podobné blbečky. Mají jiné názory, jiný životný styl ale v zásade jde o to samé - když si na každé straně odmyslíte ty fráce, kterým ani velká část zastánců na obou stranách nevěří, tak vám zůstane to samé. Přeju Vám hodně štěstí, aby Vás podobný bojovník za antirasismus, za nenásilnou společnost atd nepřepadl.

Tak je vidět co jsi zač, když tě na ulici někdo napadne a ty si pak vyléváš vstek na internetu, jak je nemáš rád. Myslim že se celkem hodně lidem stane že je nějaká skupina napadne a to neznamená, že je hned odsoudí. Mě se to například taky stalo, protože znám hodně pravicových občanů ale v lásce je moc nemam a to že jsem dostal přez hubu neznamená, že se po*eru z nějakého avataru. Promin ale tejto je podle mě tvůj problém :puff::beer:

Mě třeba ten avatar uráží.Mám smýšlení takové, které dnešní main streamová média označují jako neonacistické, nacistické, skinheadské atp., jak se jim to zrovna hodí.Dnešní výklad svobody slova(tak jak je zakotvena v ústavě ČR) jsem několikrát zažil na vlastní kůži.Tresty podmíněné i nepodmíněné jsou pro odpůrce nynějšího svobodného a demokratického systému naprosto běžné.(mám kamaráda, který dostal nepodmíněný trest za vtip!!!).Přes veškeré antinacionalistické a antinacionální narážky na poradně jsem se vždy dokázal držet zpátky a nereagovat(právě proto, že jsem toho názoru, že do teraristiky a chovu jakýchkoliv zvířat, nebo pěstování rostlin politika prostě nepatří).Ale čeho je moc, toho je příliš.Myslím, že zájem moderátorů by měl být především o tom, udržet nějakou úroveň poradny.Nemohu snad předávat svoje zkušenosti o chovu dendrobátek,ještěrů a užovek jen proto, že jsem neonacista? nebo např. nemohu já čerpat bohaté zkušenosti Krokodýlovo, Meldovo,MadMikeho, Pošukovo, KHorovo,JaBuly,VH.....atd(nechci zapomenout na žádné místní kapacity), jen proto, že nesdílím stejný politický názor jako oni? To je trochu na palici, nemyslíte:?:Tím vším jsem chtěl jen říct to, že není v zájmu zvířat a ani uživatelů poradny,zavádět sem nějaké politické rozdělení.Asi to není práce pro moderátory, ale každý z nás(jentera) by se měl zamyslet, co sem patří a co ne.

Cejna,Maku : oháníte se svobodou slova,názoru,poradna je pro každého, ale hlásáte pravý opak-prudí vás to že někdo má jiný názor než vy a žalujete na něj jak malí kluci.
nechci se nikoho zastávat,mám na tyto "hnutí" svůj názor a asi by nikoho z vás nepotěšil,ale od toho tu TERAPORADNA není.Žít a nechat žít.Avatar ani nic jiného nebylo v rozporu se slušnostía proto není nutné to dál řešit.Jestli s tím máte problém,je to jen váš boj.
Nechme toho a věnujme se něčemu užitečnějšímu.

prudí vás to že někdo má jiný názor než vy a žalujete na něj jak malí kluci.

Neprudí.Doufám, že stejně benevolentní by jsi byl i v případě prezentování názorů mých

asi by nikoho z vás nepotěšil,ale od toho tu TERAPORADNA není.

Chápu a souhlasím.Sám jsem to už napsal.

Avatar ani nic jiného nebylo v rozporu se slušnostía proto není nutné to dál řešit

viz moje odpověď Přemkovi výše

Nechme toho a věnujme se něčemu užitečnějšímu.

souhlas

Nejsem si věmon toho, že bych se oháněl nějakou svobodou slova atd. Jen jsem požádal adminy, jestli by tohle neurovnali, protože například mě se to nelíbí. To je špatně? Každé forum má přeci svá pravidla a myslím, že každý návštěvník má právo se vyjádřit, chce-li nějaké pravidlo přidat či ubrat. Nic více jsme neřekl. Dle mého to sem nepatří a pořádal jsem, proto jsme špatný? A že žaluju a na někom si něco vylévám? Ta reakce o tom, že mě skupinka bojovníků na antirasismus a přátelskou a nevím jakou všechno společnost přepadla byla pouze reakcí na příspěvky, kterým dobře nerozumím. Požádám adminy o nějaku věc, očekávám, že se k tomu kladně i záporně vyjádří lidé zde na poradně a admini rozhodnou. Místo toho, jsem tu jen urážen.

A teď se musím chctě-nechtě zastat toho národního socialisty (to jsi snad jediné nenapsal, že ti vadí jako označení ;-)) byl bych vážně zvědav, jestli by jste byli takto benevolentní v momentě, kdy si sem on dá nějaký nazi sysmbol (který neodporuje zákonům ČR) a do podpisu si dá nějaké podobné hlášky (aby to bylo stylové, tak když good night white pride tady bylo, tak good night left side). Já bych tedy benevolentní nebyl ani v tomto případě.

Vipere, vážně si myslíš, že do poradny - pro každého - patří avatar, který je nenávistný vůči jedné skupině obyvatelstva? Avatar antifáka, který šlape do nácky na zemi je stejně mírumilovný, jaký mají náckové - velmi se od sebe navzájem odlišují...

Zpět do poradny Nahoru