Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Petiční akce se chýlí ke konci !!!

Koukám, že v České republice by se mělo dávat pozor na to, co se komu (jako zdá se "kamarádovi") u kafe povídá. Přesně kvůli takovým lidem, jako je drobek, jsem přestal dělat webový stránky, psát články a přednášet, neboť to skoro nikdo neocení a ještě to proti vám otočí.

Chřestýš to nebyl, bylo to něco jiného a byla zima - mrzlo. Ten had umrzl dříve, než mohl někomu něco udělat. Bylo to během zimního stěhování ze starého býtu do nového. To mě neomlouvá, ale kolika lidem něco neuteklo. Na to, že chovám jedovaté hady 15 let a byl jsem ušktnut jenom jednou růžkaticí (a to ještě moji vědomou blbostí), tak si subjektivně myslím, že mám dobré skóre. Nechci tu jako obranou házet na tuto špínu něco jiného, ale jsou tu mnohem větší experti na útěky a uštknutí (všichni určitě někoho známe). Navíc posuzovat chovatele jeďáků od někoho, kdo nikdy nic jedovatého nechoval je jako říkat, jak se má řídit Porchea a sám jezdit ve škodovce...Nezlobte se na mě.

Nezaměnitelné označování nebezpečných zvířat má něco do sebe, ale totálně to není dotaženo do konce tak jak by mělo být. Je to legislativní rychlokvaška, která neměla nikdy v této podobě opustit šuplík zákonodárců (podobně jako chtějí, aby jsme na dálnici dávali přednost autům z nájezdů na dálnici). Je tu mnohem více důležitých věcí, kterými by se měli zabývat.

Pane Drobku, pomlouvejte si někoho jiného a nechte druhé na pokoji. A také si zameťte před svým prahem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny