Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hele mohlo by jít o něco jako blechy, nevím to přesně co to je, zaslechl jsem to před lety, ale vím…
broz.pavel 21.03.2009 19:32
broz.pavel
díky moc za rady.v tom zverimexu už nic kupovat opravdu nebudu.
Lili.. 21.03.2009 19:42
Lili..
příště bych zkusila hypermangan, je to levné, mají to snad v každé lékárně, uděláš z toho slabounkej…
RaaJii 21.03.2009 20:37
RaaJii
RaaJii - teda já nevím, ale obávám se, že hypermangan (správně manganistan draselný) už dneska v lék…
RITCHI 22.03.2009 01:20
RITCHI
Ahoj RITCHI, čoveče to je teď nějako nový?? Vím určitě, že jsem někdy na přelomu 08/09 hyproš v léká… poslední
MadMike 22.03.2009 13:39
MadMike

Hele mohlo by jít o něco jako blechy, nevím to přesně co to je, zaslechl jsem to před lety, ale vím že se to koupalo v hypermangánu, dělal se jen slaboučkej roztok, zajdi k vetovi a ten ti poradí.
P.S. já bych jí teda osobně taky zabil a sehnal bych si něco jinýho, ale už ne z toho zveráče. To co píšeš s rybama mohla být bakterka nebo krupička a s těma myšma... pochybuju že oni vydesinfikujou terárka...

příště bych zkusila hypermangan, je to levné, mají to snad v každé lékárně, uděláš z toho slabounkej roztok a zvíře v tom párkrát vykoupeš, pokud to co po ní leze není nic záludného tak se toho zbavíš. Za další bych určitě šla do zveráče, alespon jim to tam řekla, že už se mi to stalo podruhé. Ono jim to bude asi fuk, ale občas narazím i na přijatelný zveráč, kde se prodavači zachovají jako lidi, co mají rádi zvířata a rozumí jim, třeba by si ji vzali zpátky..
Ju a pro příště, bych ji v žádném případě nevypouštěla ven!!!! ]:(:x:]:(
Připadá mi to jako velmi hloupá rada!!! Zvíře, které žije jen v kleci venku moc dlouho nevydrží (takže v tomto případě by si zvířeti mín ublížila, kdybys ho nebo někdo z tvého okolí inteligentně klepl a myška by to měla za sebou než ji vypouštět ven aby tam někde chcípla) a za druhé, když nevíš, co to bylo, uvědomuješ si, že tím může nakazit další zvířata kolem sebe?! Prosím už takové věci víckrát nedělej!!!]:(]:(:x:]:(]:(:x:]:(]:(:x:]:(]:(:x:]:(]:(:x:]:(

Ahoj RITCHI, čoveče to je teď nějako nový?? Vím určitě, že jsem někdy na přelomu 08/09 hyproš v lékárně kupoval. Já jim teda říkal, že je to pro zvířata, tak nevim.
Každopádně ho používám už strašně dlouho a myslím, že pokud člověk není vyloženě debil, tak bych se použití nebál :-). Jinak je samozřejmě jasný, že může způsobit vážné zdravotní komplikace, pokud se s ním nesprávně zachází.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru