Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vhodné akvárium pro suchozemskou želvu?

Já tuším Zofie, že krmíte tak jak popisuji, nebo doporučuji, snažil jsem se ale posoudit želvy podle toho co vidím a jaký to na mě dělá dojem, padni komu padni. V tomto případě to tedy asi padlo na mě. Je potřeba brát v úvahu, že i to čím běžně krmíme, je pro divokou želvu většinou nedosažitelný luxus a také, že jakékoliv poruchy růstu jsou téměř vždy zaviněny celou řadou příčin, nejen tou jednou.
Článek je moc fajn, i když mám potíže se tím prokousat. Akorát pozor, podobné i když hodnotné články mívají sklon k unifikaci problému. Většinou probíhá taková akce po omezenou dobu, na jedné lokalitě a posuzuje se podle malého množství jedinců. Tudíž závěry platí zejména pro tu lokalitu, kde bylo pozorování uskutečněno.
Každý jedinec je prostě trochu odlišný, škoda že jsem takový bordelář, marně už dlouho hledám video, kde jsem si natočil jak stepka nemotorně ale zcela regulerně a poměrně úspěšně loví cvrčky. Pozoruhodný nebyl ani tak ten fakt, že má chuť na cvrčka ale skutečnost jak cvrčky lovila. Na člověka to dělalo dojem, že je schopna plánovat strategii lovu, opravdu zvláštní. No ale to jsem odbočil už opravdu dost, jen jsem chtěl demonstrovat to stálé překvapení, které dokážou želvíci chovateli připravit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny