Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Namluvy a pareni u agam - vase zkusenosti, projevy samce - samice...?

Docela bych byl zvedav jake mate zkusenosti co se tyce "namluv" a pareni u agam, pripadne i jinych jesteru.

Jde mi o to jestli sledujete nejakou aktivitu ze strany samice, neco cim by davala samci najevo ze je k pareni svolna, jestli se vam stava ze by samec s nejakou konkretni samici nechtel, a o jinou mel normalni zajem atd. ?

U nas je to samozrejme s vousatkama, a tam mame ted takovou sranda situaci, kdy samec nechce jednu samicku - jen ji prozene, dupne si na ni aby ukazal ze je sefem, ale o pareni zajem vubec nema. Samicka mu na "klikovani" odpovida mavanim packou a skubavym nervnim rychlym kyvanim hlavou. S jinou samici by se paril rad, daleko divocejsi namluvy vubec - samice na jeho predvadeni reaguje velmi vlacnym pomalym pokyvovanim hlavou.

Na jednu stranu me stve ze se nechce parit zrovna s tou jednou ktera k nemu pasuje (bar. forma), na druhou stranu je zajimave ze se takhle spolu dorozumivaji, a kdyz samice nechce, tak nic nebude a basta. A i kdyz teda namluvy a vubec chovani samce je slusne sadomaso, stejne je videt ze neposkace vse co by mohl, ale musi nejak reagovat i protistrana... :-[

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru