Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kvalita poradny

Snad se nebudete zlobit když napíšu, že kvalita tera poradny trochu dost klesá. Jsou tu lidé, kteří jenom rádi pruděj ostatní a tim jim to znechutěj. A celkově kvalita tohoto fóra šla dolů i itm, že tu jsou samé příspěvky typu pochlubte se a tak dále. Neříkám někdy se tu oběvují i zajímavá zvířata. Lidi, kteří tu odpovídali na dotazy, tak aby to měo hlavu a patu už jsem až tolik nechodí nebo nereagují (jsou tu i vyjímky). Když si tu pročítám ty dotazy tak sleduji, že odepisují hlavně lidé, kteří o daném tématu moc nevědějí a nebo to mají jen načtené a bez vlastní zkušenosti. Ale každej se učí do konce života. Ale ze všeho nejvíc mě štve, že si tu každej bere do huby někoho jinýho. Nevím třeba se to zdá jenom mně, ale co jsem se bavil s lidma tak nejsem jedinej, kdo má tenhle názor. Máte někdo podobnej pocit? Spíš mi to přijde ubohý, protože poslední dobou pozoruju jak jde teraristika co se týče takhle pomoci ostatním doprdele ( jinak to napsat nešlo).

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nemyslím, že bychom na tom byli nějak špatně, rozhodně je tu živo a občasný pozoruhodný dotaz prostě… poslední
KHor 19.04.2009 10:31
KHor

Nemyslím, že bychom na tom byli nějak špatně, rozhodně je tu živo a občasný pozoruhodný dotaz prostě patří k věci, tím spíš, že pro nezkušeného tazatele je to dotaz zásadní. Pokud ti zkušenější nebudou brát poradnu pouze jako zdroj zábavy, ale také svým způsobem jako povinnost bude to dobré. Ona snaha po přílišné odbornosti život na forech spíš tlumí (reptarium), stejně tak jako přílišná benevolece (ifauna). Takže já jsem spokojen, co vím to povím a co nevím, to se snažím přečíst a poučit se, s tím, že do toho příliš nekecám (někdy).
Občasné slovní přestřelky patří k výměně názorů a myslím že se nezachází do extrémů. Daří se držet mnohdy rozvášněné diskutující na rozumné úrovni, nevadí mě to, kdo z nás nepotřebuje občas vypustit páru. Navíc, přestože každý pochopitelně taková vlákna odsuzuje, stejně ho lákají (viz. návštěvnost), trocha adrenalinu patří prostě k životu. Rozhodně souhlasím s tím, že jaké si to uděláme takové to budeme mít, nelze čekat, že nás bude bavit někdo jiný a budeme pouze brát a ne dávat. Spíš si myslím že vhodné by bylo vyjádřit trochu uznání GG za to, že se tu můžeme vypindávat.
Tímto něco podobného, alespoň za sebe vyjadřuji. Díky Jiří.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru