Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o pár rad, děkuji

Ahoj,
tak dnes jsem jela pro myšky. Vzala jsem si skupinu 1 samec + 4 samice. A samozdřejmě jsem vzala i jednu skákavku pro Žovku, tak jsme jí pojmenovali. Zkusila jsem dát myš Žovce, ale neopadlo to. Myš byla něco mezi skákavkou a dospělcem a krajťule se jí bála. Takže jsem jí přihodila ke skupině a jela rychle pro holátko. Měli úplně malinká holátka a pak trochu větší. Vzala jsem 2 ty trošku větší a nabídla jí je. Noo, a Žovka si je s radostí dala. Já měla radost ještě větší. Nejdřív okolo toho prvního lezla a čmuchala, poodlezla trochu dál, pak zase přilezla. Trvalo to asi 5 minut. Ale pak se do něj pustila.
Měla jsem z toho strááášnou radost! :))
První holátko špatně škrtila, takže když se pak rozbalila, hole to rozdejchalo. Ale jí to bylo jedno a sežrala ho. To druhé už chytla, uskrtila a sežrala jak starej mazák :-D
Takže než se mi začnou rozmožovat myšky doma, zajedu vždy pro 2 nebo 3 holátka (Nebo myslíte, že 2 holátka jsou málo?), budu vybírat nějaký větší. A až se budou myšky rozmnožovat i doma, můžu ji pomalu nabízet větší a větší.
Tady je pár fotek z dnešního, a našeho prvního krmení

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny