Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o pár rad, děkuji

Ahoj,
včera jsem si chtěla na Ládví koupit Korálovku (rozhodovala jsem se mezi kalifornskou a mexickou), jenže jsem tam ze zdravotních důvodů nemohla jet, tak jsem tam poslal přítele. S tím, že si má z nich vybrat, která se mu bude více líbit.
On místo Korálovky přivezl domů Krajtu Královskou :!:
S tím, že Korálovky tam neměli "ty hezké". (On zvířatům všeobecně moc nerozumí. Má je rád, stará se o ně, ale prostě to nemá v sobě.) Že se mu líbili "tyhle" a že já už jsem krajtu jednou měla, tak je to stejně jedno (když jsem byla malá, měli jsme tmavku). A navíc prej už je jedno, jestli ten had vyroste 120cm a nebo 150cm. Ještě, že přivezl K. královskou a ne tu tmavku. To nevím, nevím kam tu bysme dali.
Nyní k problému.
Hadice vypadá v pohodě. Terárko hned prošmejdila a i na ruce se hned neschoulí do koule, ale leze a skoumá. Prý je měsíc stará. Myslíte, že už je rozkrmená? Já doufám, že jo. Že by snad nikdo neprodával nerozkrmená mláďata.
Jinak terárko má zatím 80x40x40 (přikládám foto), větev ještě dodám, to už jsem včera nestihla. Můžete mi z vlastní zkušenosti říct, jakou a jak silnou žárovku/ky tam dát, aby teplota byla ideální? Už jsem zkoušela více možností. Když to bylo nejideálnšější i s chladným koutem, tak ale pod žárovkou bylo 45°C, což mi přijde moc.
Čím takovouhle žížalku krmit? Holátky nebo skákavkami?
Zjišťovala jsem a hledala jsem, takže info mám. A zkušenosti s krajtama taky, i když ne s královskou. Tak se právě bojím tý nežravosti.
Díky moc za všechny rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny