Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem VÝSTAVA ŽAB

ale ty terária(nemyslím ty s žábami)... hrůza a děs!!!!
Jak pise Arthua - berte prosim v potaz, ze teraria a cely sklenik je jiz pomerne stary a pres 30 let stare sklo, na kterem se strida usazeny vodni kamen s cisticimi zasahy osetrovatelu uz tedy ma neco za sebou. Vylestit ho do novoty proste jiz nelze. Nicmene ani to neubira zviratum uvnitr terarii na pohodli, spis naopak. Nejsou vecne atakovana "potukavaci", jinymi nenechavci a blesky fotoaparatu.
Pravda - expozicne to neni nejlepsi reseni, chovatelsky ma ted jedinou nevyhodu - v lete se sklenik prehriva. I presto (u nekterych mozna prave proto) dochazi u naproste vetsiny chovanych zvirat k pravidelnym odchovum (pro ty, kdo treba nevedi co tam vsechno zije jsou to E. taeniura freisei, E. carinata, E. murinus, P. regius, P. molurus bivittatus, C. crocodilus fuscus, Ch. serpentina; v zazemi dalsiho skleniku ktery je zarizen obdobne "hnusne" se mnozi treba takove raritky jako L. serratus nebo C. zebrata).
Urcite je skoda, ze se obycejny navstevnik nedostane do nove budovy, kde jsou nove zarizene ucebny teraristiky spolu s odchovnami. Ty jsou casto delane sice prakticky, ale diky tomu, ze jsou relativne nova pusobi na bezne navstevniky i vice estetickym dojmem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny