Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem VÝSTAVA ŽAB

Treba u regiusek to byl fakt celkem hnus
Co konkretne je tam ten "hnus"? Zrovna u regiusek si osetrovatele posledni dobou doslova hraji tak, aby terarium bylo nejenom ucelne (to predevsim), ale i hezke na oko (nove jsou tu truhliky s zivymi rostlinami). Berte take prosim v potaz, ze v terariu je pet dospelych hadu, kteri svoji potrebu konaji postupne, a behem dne je mozne vysledek jejich konani i videt. Nejpozdeji do druheho dne je vsak vse vzdy uklizeno.
Zabky se daly, ale asi jsem cekal vic druhu
Ono usporadat takovou vystavu je pomerne slozite. Ziskat k zapujceni zajimave druhy ktere nema stanice v chovech neni snadne. I presto si myslim, ze se vystava vydarila, zvlaste pro ty, kteri meli moznost poslechnout si povidani odbornych prednasejicich, kteri provazeli skolni skupiny a o jednotlivych zabach jim rekli mnoho zajimaveho. Pokud je tam clovek sam bez pruvodce, verim, ze nektere zdanlive obycejne druhy (o to zajimavejsi treba zpusobem zivota) zustanou jeho pozornosti utajeny a tim o dost prijde.
A treba me zklamalo i to ze na letaku je dendrobates azureus a na vystave neni
chybicka se vloudila, na vine je pravdepodobne laicky vyber tech, kteri se snazili vybrat na letacek nejakou "opravdu peknou" fotografii. Take je tu samozrejme moznost, ze nektera zvirata byla prislibena, ale nakonec zustala nedodana (stava se).
Kazdopadne - podobne poradane vystavy slouzi predevsim k prezentaci stanice, k tomu, aby prisli lide, kteri se zaroven budou radi vracet, pripadne navstevovat nektery ze zajmovych krouzku. Z toho totiz stanice mimo jine zije. Cim vice lidi prijde, tim vice penez muzeme od nasich "chlebodarcu" ziskat, tim drive snad zacne druha etapa vystavby nove budovy, ktera by mela nahradit jiz zastarale prostory skleniku...
Je to strucne receno beh na dlouhou trat, ktery se neobejde bez prispeni dobrovolnych nadsencu kteri stanici pomahaji (take videli chyby, ovsem snazili se je aktivne resit) a samozrejme ani bez lidi, kteri stanici radi navstevuji.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny