Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem VÝSTAVA ŽAB

jen tam bylo docela nakaleno
obcas tam neco zustane v mulci, takze kdyz to hadi rozhrabou, necekane se muze neco objevit. A co se tyka poctu zvirat - rozdeluji se mimo obdobi pareni a vzhledem k tomu, ze ma kazda krajta svuj ukryt a terarium je prostorne - nevidim tady vetsi problem.
A jak tam jsou carinaty, ta jedna je nejaka popalena? Na tele mela takovou bilo-sedou skvrnu. Ale bohuzel jsem to nevyfotil
Tohle zvire ma zvlastni historii. Je to jeden z hadu, kteri zalozili linii karinat v CR (vetsina zvirat co jsou nyni v CR jsou jim pribuzne). Jsou to importy z dob, kdy o techto hadech nemel nikdo ani paru. Je to jeden z nejstarsich obyvatel skleniku. To bile zbarveni je jizva. Nejsem si jista, nicmene mam pocit, ze jeste z dob, kdy zila ve volne prirode (je to posledni zijici importovana karinata na stanici). Je pravda, ze se tu u jinych hadu kdysi nepodarilo uhlidat potkana a ten pokousal hroznysici (premira ukrytu je nekdy opravdu na skodu) a zhojena jizva vypada velice podobne - tj - neni pigmentovana a je bez supin.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny