Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem VÝSTAVA ŽAB

Rádi bychom Vás všechny pozvali na výstavu žab, která se koná od 18. do 24. 5. v areálu Stanice přírodovědců hlavního města Prahy (Drtinova 1a, Praha 5 Smíchov). Uvidíte rozsáhlou kolekci žab včetně těch, žijících na území ČR. V několika případech bude možné pozorovat naživo různá vývojová stádia pulců (Discoglossus pictus, Bombina orientalis, Bufo bufo, Phryhohyas resinifictrix). Pro mladé přírodovědce je připraven krátký kvíz ze života žab, každý z Vás může dát hlas své zvolené "Žabí miss".
Návštěvu lze spojit s prohlídkou expozic Stanice přírodovědců, tropického terária a akvária, bylinek, masožravých rostlin, bromélií, orchideí, kaktusů a sukulentů (některé je možné na místě zakoupit).

Středa bude věnována od 17. hodin odborné přednášce Martina Šandery s názvem "Není žába jako žába", na které jste všichni vítáni.

Tip na závěr: vhodnou kombinací je sobotní návštěva smíchovského Terrabazaru (pořádá Teraristická společnost Praha) odkud lze pohodlně dojít během několika minut přímo na stanici.

Za Stanici přírodovědců Vás zve

Jana Bulantová

P.S. Vkládám za JaBulu, nerozumí si s naším redakčním systémem :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den, jsem lektorka ekologické výchovy a součástí mé práce je organizace ekodnů pro veřejnost.…
dotaz 04.01.2011 14:14
dotaz
Dobry den, z Vaseho prispevku sice neni uplne zrejme, jak presne byste si spolupraci predstavovala,… poslední
JaBula 04.01.2011 15:12
JaBula

Dobrý den,
jsem lektorka ekologické výchovy a součástí mé práce je organizace ekodnů pro veřejnost. Tyto dny navštěvuje široká veřejnost. Velice mě zaujala Vaše výstava žab. Na jaře (březen 2011) pořádám akci Žabí festival, kdy se snažíme veřejnosti ukázat významnost žab, život a vývoj žab a především s dobrovolníky stavíme emigrační barikády. Vaše výstava by tento den velice spestřila.Děkuji za odpověď Petra M.

Dobry den,
z Vaseho prispevku sice neni uplne zrejme, jak presne byste si spolupraci predstavovala, nicmene zni to zajimave, a jako doplnkovy program pro stanicni vystavu by to nemuselo byt vubec spatne. Napiste mi prosim na mejl (strajaka@seznam.cz), neco vymyslime, minimalne Vas spojim s kompetentnimi osobami, ktere mohou pomoci termin letosni stanicni vystavu s Vami poradanou akci synchronizovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru