Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přednáška o prokázování zákonného původu CITESových exemplářů metodou paternitních testů

Tahle informace je především pro chovatele na už trochu vyšší úrovni a pro lidi zabývající se vědeckou nebo právnickou stránkou našeho koníčku.

Přednáška by měla přiblížit problematiku prokázování zákonného původu CITESových exemplářů metodou paternitních testů a představit možnosti využívání této metody např. při různých metodách chovu (v párech, ve skupině). Přednášet bude Dr. Ivana Türbachova a Prof. Dr. Klaus Olek, odborníci z laboratoře v Rheinbachu (Labor für Abstammungsbegutachtungen).
Po přednášce bude následovat diskuse. Dotazům bude dán dostatečný prostor k jejich zodpovězení.
Přednáška proběhne v úterý 9.6.2009 od 10:00 na Ministerstvu životního prostředí, Vršovická 1442/65, Praha 10 v místnosti č. 959 v suterénu (pro lepší orientaci se zeptejte na vrátnici).

Pro účast na přednášce je nutné se předem zaregistrovat - vzhledem k omezenému počtu míst platí "kdo dřív přijde, ten dřív mele..." Každý účastník by měl rovněž sám zvážit, zda problému rozumí alespoň trochu - odpověď na většinu dotazů zřejmě bude vyžadovat alespoň minimální vědomosti o genetice, DNA testech atd. a to nikoli na úrovni odpozorované v seriálu "Kriminálka Las Vegas"...

cites@nature.cz

Agency for Nature Conservation and Landscape Protection of the Czech Republic
Czech CITES Scientific Authority
Nuselská 39
140 00 PRAGUE 4

Agentura ochrany přírody a krajiny ČR
Vědecký orgán CITES
Nuselská 39
140 00 Praha 4

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny