Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ucpané nosní dírky

Zdravím vás tu ve spolek, tak máme problémek s jedním hroznýškem...všiml jsem si, že má ucpané nosní dírky a je slyšet, že se mu fakt špatně dýchá. Vůbec nevím čím to může být :?: Teplotu má dostatečně vysokou a je na papírových ručníkách. Je v tomto případě nutná návštěva veta? Snížil jsem mu vlhkost a co teď dál...? Koupel v heřmánku? Nebo já už nevím... Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj no samica to má stále, ale nieje to také zlé má len slabý sopel, máva to tak 4 dni do mesiaca,…
Superboa 28.01.2010 21:08
Superboa
Tak vďaka za odpoveď. Počkám pár dní a uvidím .Pre istotu asi zmením podstielku na štiepky.
Fredy81118 28.01.2010 21:22
Fredy81118
Tak dopadlo to asi dobre. Po dvoch dňoch sa had vnoci zvliekol , dosť sa máčal vo vode a aj sa tam z… poslední
Fredy81118 31.01.2010 20:40
Fredy81118

Ahoj no samica to má stále, ale nieje to také zlé má len slabý sopel, máva to tak 4 dni do mesiaca, je to zvláštne 3 týždne nič a zrazu sa jej to vráti a potom to normálne prestane. U tých 2 to prešlo uplne, rozprával som sa so zverolekárom a vravel že ATB nebudeme radšej podávat pokial je had v poriadku netreba to riskovat lebo to može narobit ešte vedšie problémy. Inak je uplne v pohode príma potravu, zvlieka sa, rastie takže to nebudeme zatial riešit.

Tak dopadlo to asi dobre. Po dvoch dňoch sa had vnoci zvliekol , dosť sa máčal vo vode a aj sa tam zvliekol. Zvlečka bola dosť potrhaná po celom terárku ale hlavne vo vode , zvliekol celé telo bez zostatkov starej kože. Po zvleku sa kvalitne vy..l a hneď je mu lepšie. To že sa zvliekal vo vode asi bude fakt znamenať nízku vlhosť (dám si na to pozor). Dýchanie sa upravilo a vyzerá úplne v pohode. Dnes som mu dal menšiu myš (mŕtvu) , trochu váhal ale potom ju zožral a teraz spí. Takže vďaka za radu a dúfam že už bude OK.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru