Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem šedý zákal u baziliška

zdravím chtěl bych se zeptat zda má někdo skušenost když má ještěr šedý zákal jestli se to zlepší nebo dá léčit? Chci koupit bazilišky a jeden z nich má šedý zákal prý se to lepší ale u lidí jsem čet že se to dá řešit jen operací.poradí mi někdo?

Předmět Autor Datum
když má ještěr šedý zákal jestli se to zlepší nebo dá léčit? Takovou prognózu Ti asi tady nikdo ne…
krokodýl 11.06.2009 22:09
krokodýl
taky mi připadá že se do jen tak nedá léčit prý je to lepší že nežral a ted žere dobře jen občas že… poslední
lvíček 11.06.2009 22:31
lvíček

když má ještěr šedý zákal jestli se to zlepší nebo dá léčit?

Takovou prognózu Ti asi tady nikdo neřekne. Spíš v to nedoufej, pokud je už takové poškození (zákal), tak lze právě většinou řešit buď jen operativně (nevím kdo by s tím měl zkušenosti) nebo vůbec. A troufnu si říct, že se to nezlepší. Pokud je to jen jednostranné, tak s tím bazilišek více méně může lovit, ale oboustranný by byl celkem problém a zřejmě by musel být krmen (záleží na kolik vidí). No, já bych do toho nešel. Pokud ti ho přidá zadarmo, tak jo, ale nemocná zvířata se neprodávají.

taky mi připadá že se do jen tak nedá léčit prý je to lepší že nežral a ted žere dobře jen občas že lapne vedle takže nevidí určitě dobře.No chce za ně docela dost ikdyž slevnil na 4 tak je to pořád dost.ti dva jsou v pohodě jsou krásní ale ten jeden chudáček je vidět že má oči bolavé už na pohled.nevěřím že ho dá zdarma ale nepůjdu do toho řeknu že ty dva vemu a toho nemocného jedině se slevou je mě ho líto:.(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru