Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ladvi

o.k nikdy jsem jsem mutáky boa něměl mám doma jen E.c.maurus,a krajtule.Zbarevných forem jen gutky,gekončíky,auriculáty nově Th.marcianus red albino.a pak myši.vše je to dosti riskatní podnik?ceny padají ukrutně každý rok.začnu těmi boa?pro mne jsou barevné hezké,je to sice něco nového,ALE je to mánie,někdo vymyslí nějkou "novou"barevnou formu a už to jede-Novinka-bratru za 20tis.z loc.kde se nikdy ani náhodou tuta forma nemůže vyskytnout:-D.Co mi na chovatelích bar.forem u boa nejvíc mrzí??aby se potvrdily informace točí 0,1každý rok a ty 0,1 končí do8let!!!!
Dále k barev.mutacím-pokud se nepletu jde o "příbuzenskou plenitbu"někdo mi opravte???jde o takovou maličkost
1.já když začínal tera lezli gutky od 29-34cm inku stalých 28,první svlek a lovily nebyl žádný problém.Pokud tedy nebyla druhá snůška v 09 ty se zimují a pak jedou.
2dnes kolikrát je 26 moc,mají "zatáčka"ohánky,kolikrát neloví,blbě se svlékají apod. a snůška je podstatně menší,vitalita Nz.nic moc.nikdy jsem hady nerozkrmóval a nikdy to dělat nebudu!!bud to dají nebo mají smůlu!,ale přiroda to má hoodně dobře zařízený.
3.Mám rád novinky o tom žádná,ALE spíš jsem na klasiku.Gutky,boa se dělají sami;-);-),osobně bych se vrhnul na úplně jinou tera začínajíci u uromastyxu,varanů,heloderma apod.Reakce o tom jak je to drahé neberu!!kdo dá za hroznu 25tis.kč může si pořídit tuty druhu.Tuto je tera ta opravdová,naše.
4.sorry za O.T.pošuk

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny