Předmět Autor Datum
od toho jsou tu vlakna POCHLUBTE SE
tommik 14.06.2009 20:41
tommik
Přesně tak, jsou zde min. 2 vhodná vlákna "pochlubte se" (krajty a hroznýši a krajty královské) a ne…
krokodýl 14.06.2009 21:00
krokodýl
To Dorien: odkud ji máš?
šmejký 14.06.2009 20:46
šmejký
tohle máme doma tera.poradna.net
Mates_RR 14.06.2009 21:02
Mates_RR
MatesRR: Dobrý:-D. Takže zamykám, ještě chvíli si to pročítejte a až mi to odjede z dohledu, tak to… poslední
krokodýl 14.06.2009 21:06
krokodýl

Přesně tak, jsou zde min. 2 vhodná vlákna "pochlubte se" (krajty a hroznýši a krajty královské) a nemá smysl zakládat další a ještě k tomu z takovým opravdu všeříkajícím názvem...:-/, mám doma psy, skříně , TV.... a rozhodně je sem nehodlám dávat.
Když už jsem u kárání, tak buďte
a) soudní (nejen zakladatel tohoto obskurního vlákna) a vkládejte fotografie nebo odkazy na fotografie v rozumném rozlišení (max. 1200 x 800), ne každý má bleskové připojení a nebaví ho čekat desítky a více vteřin na načtení jednoho obrázku.
b) Nejlépe ať se fotky přímo rozbalují, protože předpokládám, že stejně jako mě, tak i spoustu dalších lidí moc nebaví otevírat jednotlivé odkazy, obzvláště velká rozlišení a více obrázků, často to samé z 5 nepodstatně různých úhlů. Návody se zde různě povalují, tak trochu hledejte a přemýšlejte, zvládl jsem to i já naprostý PC antitalent...
c) Používejte přiměřeně kvalitní fotky, které jsou pro potěchu oka přeci jen lepší a mají nějaký smysl, oproti rozmazanému něčemu...
d) Nevím nakolik má smysl sem vkládat po 1001. fotku alá můj hroznýš, má krajta královská, má guttka, můj legoš, má vousatka atd, ale budiž, dávejte je alespoň do již fungujících příslušných vláken "pochlubte se - ...", ať v tom není zmatek a nelítá zde 100 000 a 1 fotografie jednoho běžného druhu v 50 vláknech. Jinak to bude bordel a ne poradna.
e) abych nezapomně, tak ještě pracujte na těch názvech vláken nebo se z toho už fakt zblázníme (chtěl jsem napsat jebnu, ale nechtěl jsem být sprostý).

Uff...

Teď to tu ještě chvilku nechám ať si počtete a zamyslíte se a pak to vše smáznu. Pic. Krokodýl

Zpět do poradny Nahoru