Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kamarádka

dobry den Marcel,
dvakrat jsem si musel precist Vas prispevek abych vubec uveril tomu, s jakou aroganci a nadrazenosti napadate me zname a pratele o kterych vim,ze maji dlouholete zkusenosti s chovem zelv a take vysledky. nezpochybnuju Vase zkusenosti,neb je jednoduse neznam,ale snadno si muzu udelat obrazek podle urovne Vaseho prispevku,kdy diskutujete tak,ze kdyz Vam dojdou argumenty dochazi ke slovimu napadani ohledne skol,pojidani zvirat a tak podobne.My tady na tohle nejsme prilis zvykli,mozna by nebylo od veci popremyslet nad tim,jak se zde projevujete.
ale k prispevku-o sporadickych vychazkach nebyla ani rec,slo o dlouhodoby chov na podlaze aspon tak jsem to vycetl z diskuze.zelve jiste neublizi jednou za mesic dve minuty na koberci,ale dlouhodoby chov neni skutecne vhodny.Pruvan a dalsi aspekty pro lidske telo nevnimatelne jsou pro ne dlouhodobe likvidacni..
diskuze se nezvrhla ve Vase pranyrovani,ale ve zvraceni Vaseho neprilis vhodneho nazoru,ktery mohl byt nebezpecny hlavne pro chovane zvire. A od toho tu ta diskuze je,abychom nejen dobre poradili,ale i vyvratily nevhodne smyslenky casto nebezpecne pro chovance.
Jinak verte,nikdo z nas sve zvirata netyra,mame sve zvirata radi a snazime se jim poskytnout tu nejlepsi peci podle nase nejlepsiho svedomi.
Chovu zdar,Redsnake

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny