Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kamarádka

Dobre uznávam, bol som až príliš hrubý na Vás všetkých a ospravedlňujem sa Vám!!! neviem toho ani zďaleka toľko koľko Vy o chove korytnačiek. Máte dlhoročné skúsenosti, kdežto ja chovám svoju 11 mesačnú Testudo hermanni 3 mesiace. Bolo to odo mňa veľmi hlúpe sa takto vyjadrovať, priznávam chybu a nebudem zadubený ako doteraz, to by aj tak nikam neviedlo.
Predtým ako som sem písal som bol príliš rozrušený tým, čo som videl na jednom portály, kde chovali Testudo hermanni vonku v zime pri 5°C teplotách, tak ma to nejak nahnevalo. Potom im zomrela a ešte sa niekoho pýtali, že prečo jej hlava chodí sem a tam a či ešte žije.
Jasné je to blbosť nechať korytnačku chodiť dlho po zemi, ja svoju nechám prechádzať sa krátko po posteli, tam prievan nie je myslím, ale nebudem to tvrdiť na 100%. Budem sa snažiť sem písať len moje skúsenosti a nie iných, pretože ja som k svojej korytnačke dostal návod, všeobecný ako sa o ňu starať. Mám ju tiež od chovateľa z ČR, bo u nás som nepoznal nikoho. Mám sa ešte veľa čo učiť a chcel by som byť dobrým chovateľom. Snáď sa mi to pri vhodnom prístupe a radách ostatných podarí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny