Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Založení ZOO Příbram

důraz na ekologickou výchovu
k tomu, aby clovek neplacal nesmysly by k podobnym vecem jako "ekologicka vychova" mel mit minimalne nejake dopredu zpracovane podklady s odbornym posudkem dlouho do predu (podivejte se treba co za programy nabizi CSOP nebo ruzne prirodovedne stanice), aby se na podobny program treba daly sehnat penize z ruznych grantu. Tyto programy byvaji hojne vyuzivany skolami, obycejny clovek na podobnou vec urcite nebude cestovat do Pribrami. Z toho mi vypliva, navstevnost by zvedala predevsim skolni mladez, cili pribramaci, cili zadny priliv lidi z venku a zadne penize do mestske pokladny (nedokazu si predstavit, ze se skolni vylet stavi v podobnem zarizeni, to snad jen v pripade, ze by vse bylo hodne dobre promakane, byla by k dispozici budova s promitacim salem, nejaka ta technika (zvukova technika, platno a nejobycejnejsi dataprojektor se slusne behajicim pocitacem se na ulici nenajde), rozumne levne ubytovani v blizkosti zoo apod.

A jak jsem řekl,tato ZOO by měla přilákat především evropskou faunou
Co budete ukazovat v zime, kdy vetsina zastupcu evropske fauny spi? Abyste dostali povoleni k chovu (ted mluvim o zvlaste chranenych druzich zivocichu), museli byste mit nadrze opravdu velice dobre (za drahe penize) udelane a prizpusobene predevsim zviratum. To znamena, ze se muze uplne klidne stat, ze zvire nebude videt vzdy, kdyz navstevnik pujde kolem. Plachost a skryty zivot nasi herpeto a batrachofauny jiste nemusim pripominat.

voliérami s ptactvem.
co za ptaky byste chteli chovat? Na andulku se lide budou chodit koukat do zverimexu, na to, aby videli kosa, kavku nebo vrabce rozhodne nebudou platit vstupne.
Muzete se tedy vice rozepsat o tom, co v zoo melo byt?

Diky za odpovedi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny