Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Založení ZOO Příbram

Jinak bych čekal např. podporu v mém snažení, než samá negativa.
Promiň, myslím, že nikdo z nás to nemyslí zle a není úmyslem tě nějak sržet atd. Např. Jabula ale vzhledem k svému působení v Drtince poměrně ví, jak něco takového, byť v menším rozsahu může fungovat a jaké jsou problémy co se týká zástupců české, potažmo evropské fauny, o tom by se daly napsat stránky a stránky.

Co se týče evropské fauny,tak ohledně chráněných druhů bych se bavil až v pozdější fázi ZOO. Z počátku klasické zástupce české fauny a detailními popisky a informacemi. Tato expozice by také sloužila jako naučná pro školy apod. jelikož většina ani neví co kolem nás létá.
To jo, tenhle záměr chválím. Otázkou je, zda to bude zajímat i potenciální návštěvníky.Oni totiž chtějí vidět většinou spíš ty gorily a gaviály. Tímto je nechci soudit, ale ono to tak bohužel je. Ale myslím, že něco takového by šlo realizovat právě spíš jako zookoutek v rámci města a věř, že i tak by šlo o poměrně nákladnou "srandu".

Tato ZOO by vznikala svépomocí dobrovolníků, sponzorů...
To bych zhodnotil takto - pokud chcete mít ofiko status ZOO, bude to muset mít projekt, rozpočet atd. jinak nedostaneš ani kačku. Pokud bys začínal jako soukromník, nemůžeš zase vybírat sponozoring. a stavět svépomocí - mno, řekněme, že to trvá dlooouho.

Ještě jednou říkám - cílem není hanět tvůj sen a vizi, ale realistický pohled na věc nezúčastněné osoby;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny