Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sraz Teraporadny 2009 II. - 15.-16. srpen 2009

Křoví je tam dost, i když vzhledem k potřebám okusů do zoo, řádně prořídlé, ne, s tím nebude problém, spíš bude problém s velkou potřebou, to bych na všechny apeloval, aby si to vyřešili včas (nejbližší veř. toalety u hl. brány v zoo - denně 8:00-19:00), třeba v zoo, aby znečištění okolí luk bylo, co nejmenší. Řešením je vykopat jámu na trus a jiné pevné odpady, takovou pravěkou latrínu (díra, prkno, zástěna...), případně by to každý musel řešit osobně s rýčem.
Další problém je pitná voda (po uzavření zoo ve 19:00 a před otevřením v 8:00), což lze překlenout několika kanystry nebo petlahvemi (asi spíš každý podle svých potřeb).
Pro fotografy a jiné energospotřebitele - není tam šťáva (přímo na louce), takže mějte nabito, resp. náhr. baterky. Na osvětlení bude nápomocen oheň, ale bylo by vhodné, aby alespoň v rámci každé skupinky byla nějaká 2-4 buřtíková svítilna.

P.S.: Vše je zatím ve fázi teorie, louka není ještě přislíbena, ale počítám, že by to mělo projít. Doufám.

P.P.S.: Pro obzvlášť změkčilé jedince lze zamluvit několik míst v ubytovně v bolevecké sokolovně za cca 95 Kč/noc, ovšem rozhodně nelze počítat s tím, že by měli větší počet míst (rozhodně ne pro všechny), ledaby každý měl v posteli ještě jednoho až dva ukrajinské dělníky...

P.P.P.S.: Ubytování v tělocvičně nebo DDM jsem zavrhl neboť předpokládám komplikace z časným příchodem celé skupiny a byl by problém s odemykáním atd.

P.P.P.P.S.: Teoreticky by bylo možno domluvit hromadnou dopravu autobusem v neděli na lokalitu X a zpět, ovšem cena by byla minimálně počítám 150-200 Kč/os. a předpokládám, že se nezúčastní všichni, případně část jich bude pak pokračovat na Prahu a dál, tak bych zůstal u aut + pokud by se někdo nevešel tak vlak (cena tam i zpět při skupinové slevě okolo 200 Kč). Autobus by měl své klady (slušná rychlost, řidiči aut by ještě mohli střízlivět, celá skupina až na místo, žádný jízdní řád...), ale není jisté, že by známý měl v ten den volný jeden ze dvou busů a pokud bych objednal někoho cizího, tak by byla cena zřejmě vyšší. Ale v případě autobusu bych musel přistoupit k závazným přihláškám a zálohám.

P.P.P.P.P.S.: Občerstvení, jídlo a pití je ve vlastní réžii, jinak by bylo nutno opět řešit závazné přihlášky a nějaký poplatek předem. Takže myslím, že to tak necháme.

I když určité závazné přihlášky by úplně od věci nebyli, aspoň bych tušil, do čeho jdu...::)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny