Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sraz Teraporadny 2009 III. - spam vlákno

Dovolím si založit pokračování, neb dvojka už je "trop long".

V tomto vlákně prosím dle libosti diskutujmež nad stále se blížícím srazem a nezasírejmež tak informační přilepené vlákno. No a teď pár info:

Seznam přihlášených nadále považuji za neplatný, jelikož nový aktuální seznam vytvoří krokodýl na základě závazných přihlášek, viz. připíchlé vlákno. Co ale platné je, jsou soutěže:

Soutěž:
Při příležitosti srazu jsem vypsal soutěž o nejpřesnější tip konečného počtu účastníků. výherci bude patřit lahev nefalšované vesnické slivovice.
Zatím se tipovalo takto:
Arutha - 73, SNBák - 45, boomslang - 35, brouk - 25, Pošuk - 21, HB - 40, leny - 50, cejna - 33, Iveta - 37, Melda - 27, zfhk - 26, drumking - 36 (chtěl 35, ale to už dala boom), Nerous - 38, naja - 43, finch - 59, Fjčkář - 29.

Uzávěrka soutěže je do 31.7.2009. do té doby můžete tipovat, stačí napsat svůj tip do vlákna.

V návaznosti na tuto soutěž se dal slyšet zfhk, že odmění lahví bohemky toho, kdo nejlépe odhadne konečný počet 0,1 na srazu.
Zatím se tipovalo:
Arutha - 21, boomslang - 19, drumking - 22, Fjčkář - 12, cejna - 15, naja - 20, finch - 18(chtěl 19, ale to už patří boom), Nerous - 15 (chtěla 16, ale to už dal cejna).

Uzávěrka této soutěže je rovněž 31.7.2009, proto neváhejte a tipujte:-)

Ad program: - návštěva ZOO je jasná, další den výšlap na mloky, podplamatky atd. Kdo najde dendrobátku, dostane titul "podvodník roku". V sobotu večer pak posezení a fundovaná debata:-) a taky holky a růže a řemeny z kůže a každej si dělá co chce a může, znáte to... A ptáci na ruce, prancing pony, život, vesmír a vůbec. Faktem zůstává, že program si budem utvářet sami, zatím mám tip na pár dějotvorných postav, ale co zbytek, netuším:-)
Kdo přijede se špatnou náladou, bude donucen pozřít jednu toxicky významnou papričku z naší zahrádky, které samo beru s sebou k večernímu obžerstvení. Střezte se:-D

Prase:
Ne, tohle není soutěž typu "volba dívky/hocha roku", ale možnost jak si nacpat břicho. Několikrát zde bylo vyzýváno, abyste se vyjádřili, zda o selátko stojíte nebo ne, nicméně počet hlasujících by spočítal na jedné ruce vetrán z Vietnamu...přitom rovnice je to velmi jednoduchá - E = mc2. Jinými slovy, prase je relativní, aneb, není zájem, není prase;-)

WC
Taky tahle diskuze poněkud zapadla, jestli zapůjčit chem. WC nebo si každý bude muset řešit sám sobě sám. V tom případě polní lopatky s sebou! Platí to samé co u vepříka - nevyjádříte se = není zájem, není WC. Mě osobně je to relativně šumák, ale pro větší klid osazenstva bych to wC klidně půjčil a samo na něj i přispěju.

Y eso es todo, amigos:-)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny