Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Váš názor?

Vědšinou se o jiné nestarám, ať si každý prodá co chce, ale buď jsem pitomec, nebo je to solidní povod.....Reginy chovám nějaký ten pátek a dvouletá samice,8 vajec? A ten roční samec ji kryl jako měsíční?Máte někdo zkušenost z odchovem u Reginy ve dvou letech? 8 vajec jsem měl až u 10 leté samice.Vkládám inzerát,který mě zaujal.Dík za reakce. Prodam nebo vymenim chovny par python regius Prodam chovny par python regius, samec 1 rok 95cm 100% hetero caramell, samice 3 roky 110cm perfetkni kondice mohunta, loni 8 vajec, dodrzovani stridani obdobi, bez vypadku zrani...cena dohodou pri rychlem jednani sleva...pripraveni k pareni...CENA 4500 pri koupi do Nedele! SPECHA! koncim s chovem regiusek..
> Odpovědět< | E-mail: pepetera@gmail.com
Jinak zde na poradně je to pravděpodobně BoaPepe.Štve mě,že ani zde nejednají lidé čestně,nebo jsem opravdu pitomec a ten inzerát je košer

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pro Heh a ostatní mající chuť se dohadovat. Myslím, že stačí, že se dohadujete tady. Používejte pro…
halapremek 22.07.2009 17:03
halapremek
Dekuji, za svou nevedomost jsem se omluvil..i me to mrzi ze vypadam v ocich tolika lidi hloupe..ale… poslední
BoaPepe 22.07.2009 23:31
BoaPepe

Pro Heh a ostatní mající chuť se dohadovat.
Myslím, že stačí, že se dohadujete tady. Používejte pro tyto účely zdejší vlákno, v inzerci je to smazáno. Když už jsem nucen reagovat, povím ve stručnosti taky něco. Chovný pár regiusek od boapepe mě taky zvedl ze židle (obrazně samozřejmě a s trochou nadsázky, jelikož vídá člověk takové věci, že sebou už sotva na křesle škubne, místo vyskočení). Každopádně jsme se dopátrali toho, že to bylo nevědomostí a ne úmyslem. Tyto chovné páry jsou vidět nezřídka. Víc mě štvou inzeráty vydávající importy regiusek za odchovy. O jiných směnných aktivitách boapepe nevím zhola nic, proto nebudu nijak soudit. Každopádně se mi líbí, že i pod tlakem napadání se chová stále na slušné úrovni. Pojďme radši řešit něco ku prospěchu. ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru